|
ircica -> RE: NoVeMbErKe 2006 (12.5.2007 23:09:08)
|
Fredov obroč - mali ga ima pri plavanju in je v njem kar srečen in siguren. res je sicer še bolj srečen, ko ga imam samega v naročju, ampak poje takrat neprimerno več vode. Zadeva je precej udobna, za na morje smo ga že tudi kupili. Meni je najbolj všeč, da se v njem ne prevrne na nos (in seveda v vodo), ko grize rob obroča. Imajo ga pa v BC, po isti ceni kot plavalna zveza. Prenosna posteljica - sva se odločila, da je ne vzameva, ker tista na razprodaji ni primerna za stajico. Ob robu se precej vdira, ležišče je tanjše. Za posteljico bi bila v redu, za hojenje pa ne. Bova (bom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ) verjetno naslednji mesec za pravo stajico izkašljala. Zdaj je še tako ne rabi, gre samo nazaj ob glasnem protestu. Samo nisem še ugotovila, ali protestira zaradi smeri gibanja ali ker ne mara plazenja na splošno. Tisto posteljico/previjalno/stajico sem tudi videla, stala je približno 50€. Saj mi je všeč, ampak keša ni, bo treba novo rač. škatlo kupit, na tem že vse crkuje. Čuftov več ni, sem postala lačna zvečer in jih še mojemu nisem nič pustila (pa 30 sem jih naredila, joj, joj). Muca Maca - dobrodošla nazaj
|
|
|
|