|
ircica -> RE: NoVeMbErKe 2006 (13.6.2007 14:58:42)
|
Kostja je malo mrknil, danes prvič. Ojoj, upam, da ne bo spet dolga noč.Je pa danes taki smejčko, kar pojedel bi ga, ko mu je vse smešno. Takoj se mu pozna, da je noč bila kulturna (3x zbujanje). Mene pa je malo groza, ker ga dostikrat zjutraj najdem v postelji, pa sploh ne vem, kdaj sem ga vzela k sebi. Tudi danes imam zadnji spomin, da sem ga ob 2h položila v posteljico in je spal, zjutraj pa odprem oči in - evo ga. Bi še mislila, da sam pride, če ne bi take galame delal, kadar mora plazit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Je pa stvar resna. Zadnjič sem še v spanju mislila, da je mačka zraven in sem jo malo odrinila. Bil pa je Kostja, ki se je ravno dvigoval in mi je skoraj preko strani padel. Me je kar zaskrbelo. Ampak resnično se ne spomnim, kdaj ga proti jutru vzamem v posteljo. Lahko bi bilo 15 minut pred budnico ali pa 3 ure. Po mojem je to od kronične neprespanosti. Ne vem več, kdaj sem spala celo noč v kosu, še pred rojstvom me je nespečnost matrala.
|
|
|
|