|
ema79 -> RE: NoVeMbErKe 2006 (16.7.2007 13:17:59)
|
Da se še jaz javim malo. Tale vročina me ubija1 Hvala bogu za klimo v avto (vsaj tam jo imam, če že moram v stanovanju gagat). Včeraj je naša frklja prvič čofa čofa. smo šli popoldan za dve ure v Atlantis, da smo sprobali Fredov obroč in reakcije. Rezultat: Izredno navdušenje nad čofotanjem in špricanjem vsepovsod.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Njena miška se je tudi končno pozdravila. V četrtek, ko smo šli nazaj k zdravnici je le - ta rekla, da naj preden dam gor pleničko za enkratno uporabo (te so pač en sam plastik fantastik), naj dam še tetra (razreno na koščke, da nau kera misnla, da sem ji dala kr ta veliko), da se bo lepše sušilo in napredek je bil že takoj drugi dan! Kar se tiče tistih mrtvaških glavic, niso lih grozbe, sam jst jih ne bi dala gor moji mali. Ampak okusi so k sreči zelo različni. krfjolca, vaš anžetko pa dela iste face ku naša, kadar noče več jest. Drgač je pa full dober. Kar se Vira tiče, mi gremo v čisti center in tam vem, da moreš vodo kupovat, še zob si ne moreš z tisto umit. marella do kdaj pa boste dol? Mi pridemo 1.8. Čestitke vsem mesečnikom in mesečnicam, vsem za takšne in drugačne dosežke! barby ti pa prosim, če se spraviš k diplomi. Sam enkrat bom lepo povedala, naslednjič bom pa že huda.
|
|
|
|