Olajšave za zniž.pl. vrtca (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva



Sporočilo


zverinca -> Olajšave za zniž.pl. vrtca (14.11.2006 8:28:13)

Včeraj sem zvedela da stanovanjski kredit GRE v olajšavo za plačilo vrtca prav tako prijavljena podjemna pogodba; vpiše se pod posebne socialne razmere (napišeš le STANOVANJSKI KREDIT ali pa PODJEMNA POGODBA), kot priloge pa je potrebno priložiti kopije kreditnih pogodb in bančni izpisek, iz katerega je razvidno da res plačuješ kredit/najemnino. Namesto da daješ celoten izpisek ti na banki naredijo potrdilo o rednem mesečnem plačevanju.

Sej lahko da to že veste, jaz sem bila šokirana ko sem včeraj zvedela.... je pa lahko da bo referentka za vloge v vrtcu (ali občini, kjer pač to urejate) pametna okol tega, sam ne se ji pustit, TO SO OLAJŠAVE!




Katrin -> RE: Olajšave za zniž.pl. vrtca (14.11.2006 10:17:43)

Hvala!

Tudi sama sem to izvedela pred kratkim. Meni pa so v vrtcu rekli, da moram predložiti kopijo kreditne pogodbe in kopije kupoprodajne pogodbe za stanovanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Lp, katrin




Mina1 -> RE: Olajšave za zniž.pl. vrtca (14.11.2006 10:33:27)

Ja Katrin, prav imaš. Pa originale imej tudi s sabo samo za vpogled, meni so tako rekli. Zdaj hočejo vse na vpogled tudi originale, ker so v našem vrtcu našli nekoga, ki je prirejal nekaj na dohodnini.

Torej ja, stanovanjski kredit gre v olajšavo.




Mimika1 -> RE: Olajšave za zniž.pl. vrtca (16.11.2006 8:25:16)

Stanovanjski kredit se ne upošteva v vseh občinah! Za Ljubljano vemo, da se, za Domžale tudi baje.

Ker pa beseda ni konj, pravijo, bi bilo fino, če bi se tukaj napisalo kje v Sloveniji kredit upoštevajo.




tajtaja -> RE: Olajšave za zniž.pl. vrtca (29.11.2006 8:42:48)

Klicala sem na občino Moravske Toplice in pri nas se NE UPOŠTEVA![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




Stran: [1]