babylove ali babydream (DM ali Müller) (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


willma -> babylove ali babydream (DM ali Müller) (24.8.2004 12:30:12)

Torej, zanima me, kakšne so vaše izkušnje s produkti od DM-a in Müller-ja!?
Sem že slišala, da so mamice zadovoljne s pleničkami od DM-a, kaj pa ročki (sensitiv)?......jaz nisem bila zadovoljna z njihovimi blazinicami za prsa:(
Boljše so mi bile od Müller-ja:), od mamic pa še nisem nič slišala o njihovih izkušnjah o pleničkah in ostalih izdelkih!?
Prosim podelite vaše izkušnje z mano;)

Hvala in veliko smeha:)-
:angel:Kolenci:hudicek:




Seven* -> babylove ali babydream (DM ali Müller) (24.8.2004 13:08:01)

Wilma! Jaz sem zelo zadovoljna z plenickami od DM-a in vso kozmetiko. Tudi robcki. Se posebej mi je vsec penica za umivanje. Zmocim vato, dam cisto malo pene gor (flaska ima tako prirocno pumpico) in umijem ritko. Pa ni nikoli rdeca. Po umivanju pa potapkam s suhimi robcki (tudi od DM-a, super zadeva!!). Te suhe robcke uporabljam za vse zivo.. Zelo dobra je tudi kremica za ritko (taka okrogla skatljica). Vsec mi je, ker ostane gor tudi ko ga razvijem... Meni so njihovi izdelki vsec ker so kozi prijazni in dokaj ekoloski. Tudi vecino cistil za ciscenje kupujem njihovih.




bori -> babylove ali babydream (DM ali Müller) (24.8.2004 13:31:04)

Hej!
tudi jaz hvalim :bravo::bravo::bravo: dm-jeve stvari, pleničk smo porabili malo morje, ker je imela :roza: samo 2 kg ob rojstvu in so ji babylove najlepše/najboljse stale. so pa tudi mehke in vpojne. ostale kozmetike pa ne poznam, ker se kopamo in brišemo rito z niveo.
lp,
:sloncek::sloncek::sloncek:




MINEJA -> babylove ali babydream (DM ali Müller) (24.8.2004 17:35:27)

Tudi mi že od samega začetka uporabljamo Dm-jeve vlažilen robčke, ki so se od vseh preizkušenih najbolje obnesli. Mož pravi, da so najbolj vlažni od vseh, pa še cena je ok. Poleg tega redno kupujemo tudi pleničke. Poskusili smo tudi že pleničke-hlačke in so super.Kozmetiko pa uporabljamo Bubchen.
Aja, poskusili smo tudi že DM-jeve slinčke za enkratno uporabo in so OK. Predvsem, ko smo na poti in ga hitro zalepiš in odvrzeš stran.

Pozdravček:sloncek:




Stran: [1]