|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julijka iz Koroške
15.12.2006 13:30:54   
piba
Zdravo!

Pa čeprav je že odprta tema na julijke, bi jo rada ponovila. Zanima me, če je morda katera s koroškega oz. MB konca, da bi lahko malo poklepetale kako ste kaj.

Jaz sem za enkrat doma na bolniški, ker imam (upam, da bom lahko rekla sem imela začetne težave z izcedkom) in jem Dabroston.
V ponedeljek imam tretji pregled, tako da sem svojo pikico (res je ša samo pikica) že kar nekajkrat videla. Upam, da bo vse v redu in jo bom konec julija ali v začetku avgusta resnično videla. Rok imam namreč 1.8. 2007, vendar ne morem biti povsem ziher, ker ne vem popolnoma natančno  kdaj je bilo ZP.

L.P. Piba

< Sporočilo je popravil wahoo -- 15.12.2006 18:57:21 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JULIJKE-KOROSKA
15.12.2006 13:54:07   
jerneja
pozdravljena,

evo mene korošico...v torek imam drugi pregled, ker se na prvem ni kaj dosti videlo...upam pa da je vse v redu... meni je strašno slabo in zelo sem utrujena...

lp

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Julijka iz Koroške
15.12.2006 21:32:57   
ŠpelaP
Pozdrav!
Tudi jaz sem Korošica.
Sem junijka (PDP 8.6.07). V sredo imam tretji pregled, pa tudi NS smo že dali skozi.
Fajn, da smo tudi Korošice tule.
LP, Špela

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Julijka iz Koroške
17.12.2006 18:48:56   
Liona
No, super Korošice user posted image . Vas kar malo pogrešam.

Jaz sem sicer junijka, iz Koroške (ŠpelaP, jea user posted image ), na žalost pa že nekaj let preseljena v drugi konec Slovenije. Ampak po duši še vedno in čisto in samo Korošica, domov pa se vedno rada vračam. user posted image
Tako, da bo super poklepetati z vami in upam, da se konec poletja na Koroškem dobimo na kakšno pijački z vozički in našimi zdravimi user posted image . user posted image user posted image user posted image

piba, tudi jaz sem imela od srede 5t pa do začetka 9t non-stop izcedke. Pa rjave, krvave... Bila sem tudi v bolnici. user posted image  No, po koncu 8t pa so izcedki čudežno ponehali. Zakaj sem jih imela, pojma nimam! Sem pa tudi sama na bolniški (po novem letu grem nazaj delat) user posted image  in sem do začetka tedna jedla dabroston. Sem pa v 14 t in se super počutim. Tudi NS je bila super. Tako, da naj te ti izcedki ne obremenjuje preveč. Ene imamo mogoče malo bolj občutljivo in prekrvavljeno steno MV, ali pa imamo hormonske motnje, ki pa tudi ne škodijo.

Korošice, pozdravček vsem

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Julijka iz Koroške
18.12.2006 8:49:17   
lilka
No pa smo se le zmigale Korošiceuser posted image user posted image user posted image
Evo še mene, 19. 04.

Sem že v polnih pripravah, šolo za starše sva že zaključila, zdej pa vneto izbirava voziček, sva mislila met rabljenega sosedovega, pa so nama sorodniki ponudili, da nama kupijo novega in zdej brskava po netu, nakup vozička je res pravi projekt.

Drugače sem super, nosečnot odlično prenašam, ni mi blo slabo, nič se še nisem zredila, špritisk vredu, ne zatekam....v glavnem super.

Bodite krasno in veliko pišite!

_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Julijka iz Koroške
18.12.2006 11:07:36   
Liona
lilka, projekt voziček je super. Jaz imam že izbranega, ampak ga še ne nameravava kupit kakšna dva-tri mesece. Kupila bova Trexx-a od Haucka. Tudi meni je sestra ponudila, da mi odstopi svojega rabljenega, ampak sva se odločila, da bova za najinega prvega sončka nabavila vse novo. Zadnjič sem potem v Arielu in Baby Centru gledala še za posteljice, jogije, posteljnine in previjalne mizice. No, vse to bom šla verjetno iskat kar v Ikeo. Za 280 evrov se dobi lepa otroška posteljica + previjalna miza s predali+ omara. Tako da sva se s prijateljico odločili, da greva kar gor. Ona ravno opremlja stanovanje, jaz bom kupila pa našo prvo otroško sobico. user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam.user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Julijka iz Koroške
19.12.2006 21:27:44   
piba
Zdravo!

Jaz pa se moram na žalost preseliti v drugo klepetalnico. danes sem se vrnila iz bolnice in brez user posted image  v trebuhu. Imela sem SS. Kaj moreš!

Vsem ostalim želim veliko sreče in zdrave poletne otoroke. Mi ijh bomo imeli pa drugo leto. Pa je že tako bolje za mene.

L.P. Piba

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Julijka iz Koroške
20.12.2006 7:55:44   
lilka
Joj Piba, mi je zelo žal, ostani močna in prav imaš, ti je že tako namenjeno.

_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Julijka iz Koroške
20.12.2006 9:04:26   
Liona
Piba, žal mi je. user posted image  Ampak vse se zgodi z nekim namenom. Očitno s pikico nekaj ni bilo vredu, da se je tako izteklo. Tudi jaz sem imela konec maja ss v 9t. No, zdaj pa vidiš, sem že proti koncu 14 t. Drži se in ostani močna.
Pridruži se nam v čvekalnici pod Zanosotev - Upanje po splavu. Tam si dopisujemo takšne, ki imamo tovrstne izkušnje, se bodrimo, skupaj čakamo na user posted image , trenutno pa sva gor tudi dve ponovno noseči. Vabljena.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?