Pa vseeno... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


Anonimen -> Pa vseeno... (15.12.2006 15:54:36)

Pravite, da ste opazile, da se nekaj 'dogaja' ko niste imele več mesečnega perila, pa se je kateri zgodilo, da je vseeno imela M oz.krvavitve pa je izvedela da je visoko noseča? Me zanima če je to možno...




triša -> RE: Pa vseeno... (15.12.2006 16:15:36)

Ja je mogoče moje prijeteljice je bila že 4 m noseča, pa je še zmeraj imela menstruacijo. Ne vem če je to še normalno, ker je potem itak kmalu splavila.




eya -> RE: Pa vseeno... (15.12.2006 21:45:47)

Ne moreš imeti menstruacije in biti noseča. Lahko pa pride med nosečnostjo do kakih krvavitev in mogoče lahko te zamenjaš za menstruacijo.




til -> RE: Pa vseeno... (15.12.2006 22:19:49)

Moja kolegica je bila v četrtem mesecu nosečnosti ko so ji povedali da je noseča pa je rodila čist zdravo lepo punčko ni pa bila menstruacija tako močna kot ponavadi.




Anonimen -> RE: Pa vseeno... (15.12.2006 23:18:37)

je čisto možno ja!

naj povem eno resnično zgodbico...sedaj bebica ni stara niti 2 meseca...

Namreč nekaj hišk stran od nas je doma ena gospa, ki so jo zdravniki že obsodili na smrt...naj bi mela raka, itd..... vedno ji je bilo slabo, bruhala, bolečine, menstruacijo je imela normalno...naredili teste za nosečnost, jemali kri, se nič ni pokazalo...delali uz-je..po katerih bi naj ugotovili, da ima po maternici rakave bule...vsaj tako so ji po domače rekli no...v glavnem, rekli so ji da ne bo dolgo živela... pa je prišo dan ko je doma dobla nenormalne bolečine, se pravi popadke( za katere ni vedela da so to popadki) in sta jo mož in hčerka pelala na urgenco, kjer so ju poslali v porodnišnici in možu rekli, čestitamo očka boste...dedc je pado skupaj, kr mu nič ni blo jasno,... no in gospa je čist presenečena rodila punčko... NE MORŠ VRJET! Edin problemček je zdaj da se bojijo, da punčka ne bi bila zdrava (je še vedno v bolnišnici), saj so njeno mamico čez vso nosečnost basali z raznimi tabletami...  In vrjameš ali ne...vse skozi je imela normalno menstruacijo....

Lepo presenečenja kaj? še sploh pa za žensko staro 46 let, ki že ima od prej otroke...

Sama nisem mogla vrjet...




Anonimen -> RE: Pa vseeno... (16.12.2006 9:47:30)

IZVIRNO SPOROČILO: triša

Ne vem če je to še normalno, ker je potem itak kmalu splavila.


Splavila je zato, ker je med nosečnostjo krvavela. Nobena krvavitev med [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ni normalna in NI menstruacija.




ronja -> RE: Pa vseeno... (16.12.2006 16:32:46)

Moji mami z mano, hehe[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Samo pravi, da niso čisto enake krvavitve kot m.




popy1A -> RE: Pa vseeno... (6.2.2007 8:27:43)

Med nosečnostjo se lahko v času ko bi normalno imela menstruacijo lahko pojavijo manjše krvavitve. V angleški literaturi o njih pišejo kot "red spoting". To niso hujše krvavitve, pač pa že ime pove, da so le po kapljicah. Ne napovedujejo nič slabega.
P




Stran: [1]