|
r1ta -> RE: December (ke/čki) 2006 (28.5.2007 17:19:25)
|
Oj duc20 očitno si si za danes zadal domačo nalogo, da mi v vsem nasprotuješ. Tudi prav. Vem, da so razlike med ljudmi ali kot pravi ena druga uporabnica RR foruma "sto ljudi, sto čudi - a vsi ludi!" Poglej, mene en klinc briga če daješ ti svoji 5 mesečni hčerki za večerjo golaž al pa odojka s čebulo, tudi če ji daješ kotlet z gobicami za zajtrk ti ne bom rekla nič, pa čeprav mislim, da je to prehitro. Ampak to je tvoja izbira in ti odgovarjaš za svojo deklico. Tako pa jaz odgovarjam za svojo. In če jaz pravim da je spanje in kopanje ob doglednem času pri naši hiši red, je to tako in se lahko ti po nagi riti po asfaltu voziš, ko bo to zame in za mojo družino red. Ta forum in vsi ostali so za javno izražanje mnenj in stališč, forum decemberk pa je za čvekanje v tri dni, kjer si uporabnice pomagamo, se podpiramo, si svetujemo in si do sedaj še nismo nasprotovale. Vsaj ne na tak način kot ti nasprotuješ meni. Kot sem že rekla spoštujem tvoje mnenje in se ne mislim s teboj prepirat o tem kdo ima prav in kdo ne. Če pa ti grem na živce me pa z lahkoto ignoriraš. Ne bom nič jezna!
|
|
|
|