|
dorotea -> RE: Septembrke (27.5.2007 21:12:11)
|
Joj punce jst sem danes full leteča, tko da vas preberem do konca jutri...glih tolko da odgovorim nani27...če te boli ledveno in tako naprej proti trebuhu je možno, da so res kaki kamenčki jaz sem jih tud mela...ponavadi to boli tko v krčih...kolike...pa od zadaj tko naprej kot se kamenček premika po sečnih poteh...nekaj časa tko v krčih fulll boli...pole ko je mimo pa še tako poboleva, pa krvav urin lohko vidiš, kar pa ni nujno( takrat ponavadi tud obupno boli). Če bi blo kakšno vnetje, bi se običajno slabo počutla, pa tud malo vročine bi blo in če te proba kdo potolčt po ledvenem predelu, kar močno zaboli( mene to pri kamenčkih ni)...če nisi prepričana pa greš dat vodo...pol pa vidijo , če je kakšno vnetje. Pri nosečnicah pa je tudi pogosto, da plod pritisne na sečevod(običajno na desni ledvici,) in zato zastaja voda v ledvici, tako se votli sistem malo razširi, kar spet boli. To pa menda ne boli tako kot pri kolikah, ker niso krči...ampak je stalna topa bolečina...pol se mali premakne, se polulaš in običajno mine. Če nisi prepričana kaj je , pokliči ginekologinjo, da ti vsaj vodo pogleda, za ledvične kolike pa ti običajno dajo nekaj proti krčem in pač moraš trpet( če je preveč hudo pa bolnica- kot je blo pr meni)...možno, pa tudi če zadržuješ vodo in ne greš lulat celo noč, da te pol tišči in mal boli mehur zjutraj. Duc, čestitke za poroko!
|
|
|
|