Rozmarinka -> RE: Septemberke 2007 (9.2.2007 15:13:28)
|
Dobrodosli _mala_ ter skorpion med septemberkami ! Pa cestitke za nosecnost ! Se bomo pa potrudile da se kaj prijetnega napisemo. Prepricana sem namrec, da tisti najbolj prijetni dnevi/tedni/meseci se prihajajo ! dorotea, prav hudo mi je bilo ko sem te brala danes. Upam, da si bolje ! Glede na to, da tvoj praznuje jutri sem z nasveti za darilo verjetno prepozna, mogoce pa bodo namigi prav prisli za ostale punce... Imam se dva knjizna namiga in sicer: Ockov koticek, avtor je avtor Damijan Sinigoj. Knjiga sicer ni prirocnik ampak izredno zabavna knjiga, v kateri avtor pise na duhovit nacin o vzgoji in vseh pripetijah povezanih s svojimi otroki. Prijateljica mi je rekla, da te knjiga nasmeje do solz ! Drugi namig pa je Hura, ocka bom ! Mislim da se obe knjigi najdete v knjigarnah (MK, ValeNovak) pa tudi po stevilnih spletnih knjigarnah se mogoce najdeta (nisem sla preverjati ampak probajte www.cangura.com). lemavrica, mi se med tednom sprehajamo z nasim kuzkom po Kosezah in Dravljah (tam imajo starsi mojega hiso, midva sva za Bezigradom), cez vikend pa nujno kam na daljse sprehode in sicer Ljubljansko barje (tam ga lahko spustis, da nori 2-3 uri sam), pa turce po hribih (no, to smo sedaj ze crtali), pa okoli Bohinjskega jezera je lustna tura, bolj turisticna tista okoli Bleda, skratka redno na poti :) Ce se boste kaj menile za skupno kavo ali sok v naslednjih mesecih sem ZA. Samo pocakajmo da teh kriticnih 12 tednom mine za vecino, velja ?!
|
|
|
|