|
ana b -> RE: Septembrke (24.8.2007 16:32:43)
|
ana b še enkrat čestitke . Kako to, da si prehitevala? IZVIRNO SPOROČILO: NalLa ana b še enkrat čestitke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] . Kako to, da si prehitevala? Pojma nimam. Tudi ginekologi ne vedo. Celo nosečnost mi govorijo, da je dete kak teden manjše, potem pa rojevam nedonošenčke čist normalnih mer po teži in višini. Hec je, da sem imela 2 dni pred porodom UZ, ki je bil čisto v redu in otrok ocenjen na 2500g. Zdaj je to za nami, samo še, da ga "naučimo jest" pa smo zmagali. Pišete pa s tako hitrostjo, da sploh ne utegnem vsega sledit. Že itak samo berem, ker mi več ne znese, pa sem si rekla, ko bom ostala na porodniški, pa bom bolj aktivna. Sedaj pa imam aktivnosti, še več kot bi jih želela. Lepo božajte trebuščke dokler jih še imate. Kar pa se tiče gužve v LJ porodnišnici (sem zadnjič zasledila), ni nobena ležala na hodniku, sem pa bila eno dopoldne četrta v troposteljni sobi na sredini, pa prav nič mi ni manjkalo. držim pesti za vse, ki se odpravljate v Rim. Pa pa.
|
|
|
|