nana 27 -> RE: Septembrke (27.8.2007 19:14:04)
|
Povšterček. Miha ga še zdaj nima. Ima pa ob prehladih (da sluz zateka proti želodčku) in v času, ko je polival kot dojenček, dvignjen jogi - to pa izgleda tako, da imam nekaj knjig pod jogijem, da dosežem naklon 30 stopinj. Blazina za ob strani, da bi spal na boku. Kaj pa vem. Jaz sem kopalno brisačo za na plažo zavila in jo "oblekla" s tetra plenico in po 14ih dneh doma doživela šok. Miha se je obrnil na hrbet. Kolikor sem uspela prebrati, je dosti dojenčkov kar močnih. Spanje na hrbtu je najbolj idealno, ker zmanjša možnost smrti v zibki, ampak na začetku je kar fajn dajati z boka na bok. Meni je po Mihovem podvigu pediatrinja rekla, da mi ni potrebno skrbeti in tako je zmeraj spal na hrbtu. Škatlice za dude. Jaz sem jih recimo v Leclercu dobila za dosti ceneje kot v BC. Če bo katera uporabljala umetno mleko, tam imajo tudi razdelilne posodice za mleko v prahu po 1 EUR, v BC pa 7 EUR-ov. Steriliziraš pa tudi škatlice za dude. Cuma, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] mogoče pa obstaja kakšna možnost...se pridružujem tvojim željam.
|
|
|
|