pozabili sešit (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu



Sporočilo


malecka -> pozabili sešit (10.1.2007 16:57:21)

ja jaz pa imam problem, ki ga nisem še pri nobeni zasledila. med porodom sem poknila ne na presredku ampak na malih sramnih ustnicah.tega babica ni videla in nisem bila nič šivana. tudi jaz sem to pogruntala šele doma, ko sem firbcala od kot pekoča bolečina. sicer je ginekologinja na pregledu rekla, da se lepo celi in da ne bo nič videt, ko se bo zarastlo.
zdaj me zanima ali ima katera takšno izkušnjo, in ali se res lepo zaraste?




crci06 -> RE: pozabili sešit (11.1.2007 8:25:15)

Predvidevam, da si želiš, da bi ti zašili sramno ustnico in ne, da bi ti sešili (skupaj) male sramne ustnice...

no, malo šale mora bit, sicer pa je moje mnenje, da če gre za majhno ranico je bolje, da ti niso nič prčkali, kot pa, da bi se še tu kaj kompliciralo. Bog ne daj, da bi se kakšni šivi vneli ipd...  lahko pa se ravnaš po nasvetu, ki sem ga jaz dobila za šive: čimvečkrat na dan se umiti z mlačno vodo in brez mila (kvečjemu intimno občasno), brez brisanja, nato pa na kavč, noge narazen (nekaj pod rito) in na zraku posuši rano.

Men se (je) to kar fajn zdi, samo moraš skoraj imeti nekoga zraven, da ti ni treba ves čas vstajat zarad [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].
Pa len ne smeš biti, haha...

Uživaj!




***pika*** -> RE: pozabili sešit (12.1.2007 10:36:39)

Če rana ni bila velika je verjetno res bolje, da niso šivali. Pri meni je bila babica tudi v dilemi in je zdravnika vprašala, pa je rekel, da ni treba šivat (mislim, da je bil en manjši del ob vhodu v nožnico) - vsaj peklo me je tam. Zdaj nimam nobenih težav - vse je kot prej.




Stran: [1]