Majhna poroka (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


tincci -> Majhna poroka (15.1.2007 20:08:58)

Vidim, da vas kar nekaj piše, da ste imele skromno poroko pa me zanima, kako približno je to zgledalo. Ne se mi smejat, ampak nikoli nisem razmišljala, da bi se poročila, in moj dragi tudi ne, zdaj pa bi se pa ne veva, kako[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Skratka, ne bi imela neke blazne poročne obleke, imela bi družino in vsak po enega ali dva najožja prijatelja (s prikolico, seveda). A na civilno prineseš sam šampanjec al ti ga oni dajo, a po cerkveni greš na kosilo in kam it, če nočeš met ansambla (k Jovotu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]-tm baje je dobra muska in žurka)

joj, sej vem, da so butasta vprašanja, ampak napište mi prosim, kako zgleda čimbolj na izi poroka




Kuba -> RE: Majhna poroka (16.1.2007 14:38:17)

IZVIRNO SPOROČILO: tincci

joj, sej vem, da so butasta vprašanja, ampak napište mi prosim, kako zgleda čimbolj na izi poroka



Čimbl na izi? Dve priči, vidva in matičar.




koala -> RE: Majhna poroka (16.1.2007 21:12:22)

Midva sva imela majhno poroko, pa sem vseeno imela svojo sanjsko obleko, ko sem jo pomerila sem vedela, da je to to in da gre z menoj.
Poleg prič sva imela še najini ozki družini, po obredu smo imeli žur v gotilni Pri treh ribnikih, ki jo vsekakor priporočam, glasbo smo imeli z CD-jev.

Aja, glede šampanjca, lahko ga kupiš na matičnem uradu, lahko pa ga prineseš s seboj. Midva sva ga vzela s sabo, ker smo nazdravili spodaj pred matičnim uradom in ne v poročni dvorani.




petra.horzi -> RE: Majhna poroka (17.1.2007 21:03:59)

va mela tud "na izi" poroko- moja in njegova družina, žur smo mel v gostilni Papalina na vrhniki (tam sem takrat delala), glasbo je zrihtal moj brat-leptop, zvočniki, šampanjec smo imeli sabo in to je blo to
za obleko sm si kupla bele hlače, pa en ful lep komplet (top in tunika) v enem butiku v hali A v BTC-ju.




Solero -> RE: Majhna poroka (20.1.2007 11:28:45)

Majhne poroke so meni najlepše. Mladoporočenca, priče, starši, pa morda še kdo. En lep, intimen obred, pa večerjica s kakim plesom. Tako sva tudi midva naredila.




Stran: [1]