Porodnišnica Celje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Porodnišnica



Sporočilo


Taja339 -> Porodnišnica Celje (24.1.2007 11:16:54)

Zdravo [sm=metulj.gif],

sem Mb-čanka, preseljena v Laško.
Prvi porod sem imela v Mb porodnišnici in nisem bila najbolj zadovoljna - ne z oskrbo moje dojenčice, ne sebe ...,  pa me zanima kakšne so vaše izkušnje s Celjsko porodnišnico.
Glede na to, da tudi s to bolnico tudi nimam najboljših izkušenj (zavrnitev pregleda na ginekološkem oddelku, ker moja ginekologinja v Laškem ni delala ...) ... enostavno ne vem kam roditi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].
Prosim pomagajte !!!

LP

Taja




Pingvinčica -> RE: Porodnišnica Celje (24.1.2007 11:21:29)

Pozdravljena sokrajanka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Jaz sem rodila v Celju, pa tudi nisem bila preveč zadovoljna z oskrbo dojenčice. Ne vem to je moje mnenje. Kaj pa na Trbovolje si kaj mislila?




nina166 -> RE: Porodnišnica Celje (24.1.2007 12:02:29)

Jaz sem lani junija rodila v Celju in sem zelo zelo zadovoljna. Tako s porodom, kot z mojo oskrbo, da o tem kako so skrbeli za sina ne govorim. Je imel po porodu ene manjše probleme in so res lepo poskrbeli za njega. Do mene so bili vsi zelo prijazni in ustrežljivi. Res lahko jih samo pohvalim.




skuštrana -> RE: Porodnišnica Celje (24.1.2007 12:18:33)

Jaz sem bila tudi zadovoljna v Celju. Je bilo vse tako kot treba, razen ene blontne dohtarce, ki pa ji ne bom omenjala imena[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Ja, lahko greš še v Trbovlje, so tudi dokaj blizu.




Pingvinčica -> RE: Porodnišnica Celje (24.1.2007 12:28:14)

Zanimivo Skuštrana tudi meni je ena blontna dohtarca kravžala živčke.





Taja339 -> RE: Porodnišnica Celje (24.1.2007 12:40:56)

Punce hvala za odgovor ...
sedaj pa imam še eno vprašanje in bi imela vaša mnenja ... kaj pa EA -  a se izvaja v CE porodnišnici in če se, a stane?




Gordana-3 -> RE: Porodnišnica Celje (24.1.2007 12:46:57)

taja, jaz sem 2x rodila v celju (2004 in 2006) in obakrat zlo zlo zlo zadovoljna. tako z babico priporodu, kot s sestrami na oddelku .... na nobeno stvar nimam prpombe. če bom noseča še tretjič, grem spet v celje [sm=smiley20.gif]




skuštrana -> RE: Porodnišnica Celje (24.1.2007 12:47:17)

Ja, Tia, verjetno je še velikim tale kravžljala živčke...Ampak je bila hvala bogu smena in je šla domov...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Potem je bilo pa vse cool[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Jančika_ -> RE: Porodnišnica Celje (24.1.2007 13:36:42)

2x zelo dobre izkušnje. EA se izvaja po vnaprejšnjem dogovoru in za plačilo, podrobnosti ne vem.




Pingvinčica -> RE: Porodnišnica Celje (24.1.2007 13:48:10)

Tudi moji kolegici jih je šele ko je videla kje je zaposlena se je malo umirila. Upam da je sedaj ko je drugič tam ne bo dobila v roke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




nina166 -> RE: Porodnišnica Celje (24.1.2007 14:24:24)

EA se v Celjski porodnišnici izvaja, stane 40.000 SIT (ne vem koliko pa je zdaj EUR). Od lanskega leta jo lahko dobiš kadarkoli in ni treba da se naprej dogovoriš. Vsaj jaz sem za EA rekla na sredini poroda, ko sem že 2 uri ležala na porodni postelji, pa me je zdravnik vpraša samo to, če vem da je samoplačniška in so mi jo brez problema dali. Res je, da sem bila pred porodu na pogovoru pri anastezistki, da me je pregledala, če bi jo sploh lahko dobila, vendar zanjo nisem bila izrecno dogovorjena, ampak je bila to samo možnost za v skrajni sili. Drugače pa pokliči in ti bodo vse povedali.




pikecpokec -> RE: Porodnišnica Celje (25.1.2007 17:28:39)

Živjo, sokrajanka!
Jaz imam PDP jutri in moram na pregled v CE porodnišnico, ker je moja G na dopustu. Tko da ti sporočim kakšen je bil prvi vtis (razen če me obdržijo tam-v tem primeru ti sporočim malo kasneje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]!)




Taja339 -> RE: Porodnišnica Celje (26.1.2007 11:51:04)

Ola,

držim pesti, da prideš in da ostaneš  tam ... kakorkoli, oboje je ok!
predvidevam, da imaš G. dr. Leljakovo, ker tudi jaz sem pri njej in je na LD.
punca drži se in nam javi kako si kaj !!!!!!!!!!




pikecpokec -> RE: Porodnišnica Celje (26.1.2007 15:13:22)

Evo mene nazaj doma!
Nič se še ne dogaja, mali je ful živahen, CTG je odličen, plodovnice je še dovolj, ...
Tako da so me poslali nazaj domov. Smo bile ravno takrat štiri na pregledu, pa so tri ostale, jst pa ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]! Sestre so ful prijazne, zdravnik pa tudi.
Bomo vidli kaj bo v nedeljo, ko imam spet CTG. Mi je blo ful hecno, ker je blo vse tko mirno, očitno ni nobena rojevala, pa še tiste ki so jih glih sprejeli so lepo počasi in na izi popisali, vzeli obleke, ... Nč ni tko ko v filmih ko je cela panika [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]!
No, se mogoče še kej javim!
Čau!

Aja, najina zdravnica baje uživa na Kubi (mi je ena sestra v porodnišnici povedala-mislim, ej, kaj se vse ne zve!!!)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




sisi80 -> RE: Porodnišnica Celje (29.1.2007 13:22:51)

Jaz sem rodila v Ce. Res je, da sem imela srečo, ravno na moj PDP je bil dežuren moj ginekolog, me vprašal, če bi rada rodila in sem rekla ja. Nisem imela ne popadkov, le odprta sem bila malo. Lepo v miru so me poštimali, mi dali umetne in rodila sem v štirih urah. Ena babica mi je šla ful na živce, ampak samo meni, ker mi je bila preveč prijazna in tako pojoč glas ima, jaz pa takrat nisem bila najbolj prijazna. Nasploh pa sem bila zelo zadovoljna s sestrami in ravnanjem z dojenčki.




madela -> RE: Porodnišnica Celje (29.1.2007 16:40:07)

No pa še ti bom jaz zaupala svojo izkušnjo.Prvič sem rodila na Ptuju in sem bila zelo,zelo zadovoljna.Vsi so bili tako prijazni in so tu urejali dojenčka in vse.
V Celju pa sem rodila drugič in tretjič,pa sem bila fuul razočarana.Kljub temu,da sem bila šivana sem si morala otroka urejat sama,mi ni nišče pomagal,nadalje pa naj povem,da v sobi ni bilo nikoli rezervnih oblačilc,češ da jih kradejo in si moral prehodit cel hodnik in iskat sestro,da si dobil oblačila,da si lahko otroka previl in preoblekel. Pa tudi jutranja nega dojenčkov se mi je zdela ful groba,v glavnem nisem bila zadovoljna.

Aja,pa še to! Prvič sem rodila otroka s srčno napako,kar sem izvedela kasneje,saj mi v porodnišnici niso povedali nič.Vzeli so mi otroka iz rok in rekli,da gre v ljubljano na nujno operacijo.Ko sem začela pizdit zakaj,kaj je narobe,pa so me hoteli še nafilat s pomirjevali.Zaradi tega sem pri priči zapustila porodnišnico,sin pa je bil odpeljan v Ljubljano,jaz pa za njim.

Pa veliko sreče ti želim s tvojim malim sončkom!!



LP.




bincika -> RE: Porodnišnica Celje (2.2.2007 9:03:16)

Punce tud jazmam namen it rodit v Celje,pa me tud zanimajo vaša mnenja. Mal so mi že povedale kolegice kakšne so sestre in zdravnice pa babice. Tia2005 in Skuštrana a je bla tista blontna dohtarca velika in suha, pa imela dva priimka, mislim, da je dr. Urška ali Uršula,je to ta?




nemrak -> RE: Porodnišnica Celje (2.2.2007 9:41:51)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
V celjski porodnišnici so tri G blond[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




skuštrana -> RE: Porodnišnica Celje (15.2.2007 12:39:40)

Mislim, da se piše Pavlović ( ne me držat za besedo, edino kar zagotovo vem je, da je iz Srbije). Mene je sprejela ob porodu, potem je hvalabogu bila smena, no, pa potem, ko sem fasala mastitis me je spet ona sprejela..Obakrat nič kaj lepo in nežno, drugič me je vso v solzah tolažila medicinska sestra v dvigalu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




nemrak -> RE: Porodnišnica Celje (16.2.2007 16:13:33)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Verjetno misliš na Pavićevičevo!!




Anonimen -> RE: Porodnišnica Celje (16.2.2007 16:44:22)

Jas sem rodila tri otroke v Celju in kar se tiče zdravnikov so sedaj veliko bolj prijazni kakor so bili pred leti in bolj pozorni na vsako stvar. Pa še da povem za Pavičevičevo že dolgo dela v Celjski porodnišnici in vedno ko sem prišla k njej, če je bila dežurna se je zelo zavzela in res sem bila zelo zadovoljna z njo tako da vam lahko o njej povem le najboljše. So pa 4 zdravnice blond v celjski porodnišnici.




flower power -> RE: Porodnišnica Celje (18.2.2007 20:37:43)

Tudi moja zdravnica v celjski porodnišnici je bila dr.Pavičevič in moram rečt da je bla ful ok. Sicer taka malo bolj ostra ampak meni je bila všeč. 




ajja -> RE: Porodnišnica Celje (26.2.2007 20:21:20)

Moja izkušnja s CE-porodnišnico: rodila sem letos januarja. Pri porodu je bila babica Ida (ne vem, kako se piše) in je res super. Vse pohvale! Prav tako sem bila zelo zadovoljna s sestrami na oddelku.
Imam pa kritiko na zdravnika, ki me je sprejel. En mlad, važen, tečen, neprijazen dohtar. Hvala bogu ga po sprejemu nisem več rabla.
Skratka, naslednjič grem tudi v CE![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Bonnie_RR -> RE: Porodnišnica Celje (27.2.2007 20:55:31)

Js sem rodila februarja lani in sem glede na to, da sem bila tam kar 16 dni, spoznala verjetno vse zdravnike in medicinske sestre (razen tistih, ki sodelujejo pri naravnem porodu).  Velika večina je zelo vredu in so zelo prijazni, celotno podobo  sta (takrat) kazila samo 1 otroška medicinska sestra - starejša, črna, južni naglas, mamice je kar naprej nadirala (eno v sosednji sobi je nadrla, da kaj se joče namesto, da bi dojila, da naj neha jokat, če misli dojit, ali pa naj kar takoj pove, da dajo dojenčku flašo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], meni je nekaj težila, da ne more biti v zaprtem prostoru, ker jo muči menopavza[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], ko sem fasala mastitis, mi je pa en dan malo pred osmo zvečer (konec njene smene) dala črpalko na maximum, da bi bilo hitreje in mi tako ranila bradavice, da so mi čez nekaj dni dol padle kraste velike kot prsni kolobar[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. O bolečinah raje ne bi.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] No, pa še 1 zdravnik je bil pravi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Nikakor se ne morem spomnit priimka (če ga katera omeni, se bom takoj spomnila), je pa starejši, siv, mislim celo, da je prestojnik oddelka (nisem ziher). Ko so me sprejeli noter, me je on pregledal in ko sem mu povedala, da v nosečnosti nisem jemala folne kisline (mi je ni G nikoli omenila), me je takoj blesavo pogledal in pripomnil, da to jemlje vsaka odgovorna nosečnica[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. V času ko sem bila pa noter, se je pa moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] celo raz[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley35.gif[/image] nanj, ker je bil čist bogi od skrbi, ker mi nobena zdravila niso pomagala in sem bila res ful slaba, on mu je pa baje brezbrižno rekel, da probavajo neke kombinacije z antibiotiki, da pa ni ziher kako bo, lahko da mi tud ne bojo mogli pomagat, da bomo pač videli, kako bo, pa da on ne more nič pomagat...

Pavičevićeva mi je bila pa zelo ok in do mene zelo prijazna.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: Porodnišnica Celje (28.2.2007 16:08:13)

Meni pa dr. Pavičevićeva sploh ni všeč, pa še tako groba je. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley21.gif[/image] 

Drugače imam pa dobre izkušnje s celjsko porodnišnico. Prijazne babice in osebje.




Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>