ciklonski sesalnik (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika



Sporočilo


alenkica -> ciklonski sesalnik (27.1.2007 15:37:17)

Imam ciklonski sesalnik Ufesa, ki je star malo več kot eno leto, pa mi blazno slabo sesa. Zanima me, če je še kak filter, ki bi ga morala oprat po sesanju. Ker ful smrdi in piska.

Pa še to: ko je bil nov, je super sesal, mogoče trikrat, potem pa nič več. Kakšne izkušnje imate vi s cikonskimi sesalniki?






Anonimen -> RE: ciklonski sesalnik (27.1.2007 19:55:11)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]ne razumem kaj pomeni ciklonski si pa mislim,da je to brez vrečke??a neda?
jaz ga imam novega parkrat sesala z njim v kleti.to je največji šit kar ga je nikoli več takega.kajti parkrat sem sesala redno prala filter naenkrat pa več ni delal,ni enostavno vlekel.smo ga mislili nesti na servis,ko nam je trgovec rekel,da je treba filter spihat z kompresorjem in dobro bi bilo,če bi še imeli enega rezervnega.pa je moj res spihal  in je delal dalje.za filter smo dali pa še 4 tisoč.nikoli več sem rekla.prisegam na sesalce z vrečko pa amen.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Anonimen -> RE: ciklonski sesalnik (27.1.2007 20:02:23)

Jaz ga imam in je res zanič.Mož mi ga po vsakem sesanju spiha s kompresorjem,ker če ga ne ne, vleče nič.
Ni bil drag,ampak kakor dela veliko predrag.




Stran: [1]