pony -> RE: oktoberke (28.8.2007 14:36:20)
|
No končno malo časa in malo moči, da se vam oglasim. Moje počutje je bolj tako. Že kakšen teden mi je zjutraj slabo in sedaj sem poskusila že razne varjante zajtrka: od kruha z marmelado, sadje, piškoti, samo kruh in nič ne pomaga. Najboljše je kadar, do kosila ne jem nič in pijem samo vodo. In za kosilo pojem eno malo porcijo, ker je moj želodec tako skrčen, ker nima prostora, saj imam trebuh veeeeeliiik in zelo visoko. Popoldne še uspem pojesti kakšno sadje ali jogurt in večerja ja ponavadi mini ali pa samo mleko in dva piškota, ker, če ne me vse tišči. Povrh vsega me pa še zgaga cel dan matra, tako, da si pomagam z rupurutom. Spanje ponoči je spet druga zgodba. Ponavadi grem spat okrog 22.30 in, če takrat lahko zaspim se zbudim okrog 2h in potem traja, da še kaj podremam do jutra. Joj, zadosti mojega jamranja. Seveda pa je logično,da kondicuja pri peti nosečnosti ne more biti ista kot v prvi. Drugače pa cunjice sem že pripravila in ppčenice tudi, razen povijalne moram še zlikati. Potovalka zame za v porodnišnico se tudi polni. Upam, da bom rodila kakšen teden prej. Ker sem zadnji dve obe 10 oz.14 dni ped rokom se zanašam na to, da bom nekje okrog 25. 9. Sem naveličana tega da sem tako slabo mobilna, da ne morem dolgo stati, ne sedet. No ja se mi zdi, da smo jamram. Upam, da nisem preveč zatežila. Bodite v cvetju. Aja, Daschi kdaj imaš rok in od kje si. Sem videla, da greš tudi ti v Postojno roditi. Mogoče se vidimo. Lep pozdrav Pony
|
|
|
|