vnetje (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> vnetje (5.2.2007 14:40:05)

dobila sem močno vnetje ( vse me srbi, peče,... vglavnem za znoret ) in to imam prvič, tak da nevem kako si lahko pomagam, kaj si naj kupim,..

K ginekulogu ne morem ker dela samo dvakrat ne teden tri ure v popoldanskem času, in res nemorem prit do tja! Vglavnem lepo prosim če mi svetujete kako si lahk pomagam! Aja še to na hlačkah imam rumen izcedek!

Polona31 -> RE: vnetje (5.2.2007 14:48:17)

Pomagaj si z navadnim LCA jogurtom. V jogurt namoči tampon in si ga daj v nožnico. Meni je ginekolog svetoval da si naj z jogurtom namažem celo spolovilo. Če ni vnetje prehudo pomaga tudi s čaj kamilice, rmana in plahtice v katerega daj nekaj kapljic limoninega soka.
Če pa ne bo bolje pa ni druge rešitve kot da greš k zdravniku. Saj ti lahko pomaga tudi splošni zdravnik, če ne moreš priti do ginekologa. Čimprejšnje okrevanje!!

sisi80 -> RE: vnetje (5.2.2007 14:49:45)

Poskusi v lekarni, če ti bodo dali kremo Canasten. Mislim, da bi jo morala dobiti. Če imaš pa zelo hudo vnetje, ti krema ne bo pomagala, bo treba po svečke. To pa res dobiš samo na recept.

juniorka -> RE: vnetje (5.2.2007 15:30:19)

takoj po kremo Canesten, pol pa ko maš možnost, kr k osebnemu zdravniku, boš dobila vaginalete, men jih tud mora ponavadi dat, ko mi antibiotike predpiše, ker to vpliva in zmer fašem vnetje zravn!

Anonimen -> RE: vnetje (5.2.2007 17:31:04)

ne uporabljaj na lastno pest kreme canesten rajši ne kot da.Rajši si pomagaj z jogurtom,če ne bo bolje pa k G

ona -> RE: vnetje (5.2.2007 20:29:36)

kot jaz vem,je Canesten krema za glivice v nožnici in,če ima ona vnetje,ji to ne bo dosti pomagalo,bo treba kar do zdravnika,ker se lahko kaj zakomplicira!
torej,malo se potrudit in it k ginekologu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

lily975 -> RE: vnetje (5.2.2007 21:40:11)

jst tud mislim , da bi blo bolš , da se greš pokazat k G . Ti ni treba čakat svojga G , za te nujne stvari te bo tud drug pogledal!!!!

FLASK_A -> RE: vnetje (5.2.2007 22:37:23)

Mislim enako kot ostali- res se potrudi in pojdi k g. Jaz ne bi poskušala kakih krem brez priporočila zdravnika. Jaz sem imela izcedek, vse me je peklo- pomagale so svečke (predpiše jih pa g). No, če pa bo jogurt pomagal- pol pa super!

Anonimen -> RE: vnetje (6.2.2007 1:29:12)

Meni je splošna zdravnica ob teh simptomih predpisala Canesten. Ni bilo tako hudo, a vseeno neprijetno. (srbenje, izcedek neprijetnega vonja .....)

Stran: [1]