(ne)obrezan (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost



Sporočilo


Anonimen -> (ne)obrezan (6.2.2007 22:05:51)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sej vam bo mogoče za umret smešno (ali pa tudi ne), ampak mene pa res nekaj straši. Sploh pa ne vem, če sem zadela pravi forum, ampak naj bo...
Zelo malo moških je obrezanih in jaz sem v življenju naletela na dva takšna - pa nista bila zaradi vere ali česar podobnega, ampak oba iz zdravstvenih razlogov. In sedaj bomo imeli fantka. In vem, da ga bo treba tud po lulčku umit in mu potegni kožico dol...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ampak kaj pa če še nisi videl lulčka s kožico?![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Ne crknit od smeha, ampak res mi ne gre v glavo... pa je skoraj 100% da bo fant... jao meni... moj mož se pa tud ne spomni kako je to s kožico, ker je bil še zelo majhen, ko so ga obrezali.

Sej ne iščem kakšnega prostovoljca, da mi to pokaže oz. da malo pri njemu pogledam, ampak mene je res strah, ker ne bom znala delat z njegovim premoženjem. Upam, da me ne bo kakšna med. sestra na oddelku vprašala, če sem seksala samo v temi...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




lenika -> RE: (ne)obrezan (6.2.2007 22:11:09)

Meni je pediatrinja rekla, da naj kožico, če ne gre kar pustim pri miru. Torej nič na silo delat.




ribica. -> RE: (ne)obrezan (6.2.2007 22:15:58)


Ne skrbi, saj ti noben ne bo posmehljivo vprašal, če še nisi nikol vidla penisa. Saj tud me, katerih možje niso obrezani, se učimo. Novorojenček je itak poglavje zase in se z odraslim ne da primerjat.




firasto -> RE: (ne)obrezan (6.2.2007 22:54:16)

Nič se ne sekiraj! Nihče ni prišel šolan na svet. Kako se stvari streže vprašaj pediatra. On ti bo povedal najnovejša dognanja.




juniorka -> RE: (ne)obrezan (6.2.2007 23:26:39)

Ravno raziskujem to temo, ker se odločamo za obrezovanje, pa si preberi link, ker tud vse lepo piše za neobrezane! Upam, da ti bo vsaj malo v pomoč!
http://www.mama.si/?menu=B018




Anonimen -> RE: (ne)obrezan (7.2.2007 10:29:24)

Juniorka, hvala za link. Nisem pa vedela, da se lahko kar starši odločijo za obrezovanje, čeprav ni nujen poseg. Moj pravi, da je treba to narediti zgodaj v otroštvu, da mirno počiva po posegu (da mu slučajno ne vstane ob pogledu na kakšno). No, mogoče pa bomo tudi mi našega fanta morda, nekoč poslali obrezat. Naj se najprej rodi, pa bomo videli.

Hvala vsem za tolažbo!




firasto -> RE: (ne)obrezan (7.2.2007 23:43:23)

Naj te opozorim, da dobro premisli, ali je obrezovanje zares nujno. Raziskave zadnjih let so pokazale, da ima ta "višek" kože posebne genske lastnosti, ki lahko lastniku kdaj tudi rešijo življenje in če je odrezan, je zanj ta material za vedno izgubljen.




Stran: [1]