trebušček (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


barby113 -> trebušček (7.2.2007 12:22:56)

Zanima me kdaj je normalno, da se začne trebušček poznat. Jaz sem že od 6 t napihnjena kot žaba. Zdaj pa se (13t)  mi zdi da me že vse hlače tiščijo. Malo se bojim, da je to prehitro in, da bom imela res gromozanski trebuh.

L.P.




srki -> RE: trebušček (7.2.2007 12:38:56)

Odvisno od ženske do ženske. Jaz sem nosečniške hlače začela nosit šele v 6. meseci nosečnosti. Moja sestra isto, sedaj je v 9. mesecu, pa ima čisto mini trebušček, ko pa pogledam mojo sodelavko, ki ima rok konec aprila, trebuh pa ima večji, kot moja sestra v 9. mesecu, pa kar ne morem verjet.




polma -> RE: trebušček (7.2.2007 12:44:45)

Jaz sem do 7.meseca spala na trebuhu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Moja prijateljica pa ima konec 7.m večji trebuh od svakinje, ki ima drug teden rok! Hecno. Je odvisno tudi od tega, koliko vode imaš. Uživaj s trebuščkom!!




ostrouskaduska -> RE: trebušček (7.2.2007 13:57:23)

Jaz sem že od 8. tedna nosila nosečniške hlače, zadnji mesec pa niti teh nisem mogla več spraviti nase. V sedmem mesecu so že vsi mislili, da bom kmalu rodila. In sem se grozno sekirala. Nobene jakne nisem mogla zapeti - pozimi, hodila sem na široko kot raca. Pa se mi nič več ne pozna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]! Če gledam fotografije za nazaj, sploh ne morem verjeti, da sem se lahko premikala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




yaris -> RE: trebušček (7.2.2007 13:59:31)

Meni se je začel trebušček poznat v 4. mesecu. Potem pa je rastu in rastu. Pred porodom pa sem bila kot žogica.




juniorka -> RE: trebušček (7.2.2007 14:39:08)

Jaz sem pri treh mesecih mogla hlače pospravit, mi je moj ene večje leviske kupil, ki sem jih v avtu odpela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], po štirih mesecih in pol sem tud te pospravla- sem iz trgovine odšla v novih nosečniških hlačah, ker so ble takooooooo udobne, pri petih mesecih in pol je vsak mislu, da sem sedem mesecev noseča...Sedaj sem 27 t in sem res takšna kot ene, ki gredo rodit... Pač nič ne moreš, samo da [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] raste, moj očitno ma velik prostora za vse športe, ga je polno povsod, od sramnice do želodca,levo in desno...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], to je važno; je pa po moje to v družini, moja mami je bla tud kot trodelna omara, se spomnim, ko je sestro nosila- sva 14 let narazen!
uživaj in ne se s tem obremenjevat, ker boš takšna, kot boš...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]
lp




kobacaj -> RE: trebušček (7.2.2007 16:17:57)


Ojla!

Jaz sem pa imela malo napihnjen trebuh že na začetku nosečnosti, ko sploh nisem še vedela da sem noseča, tako da sem mislila, da sem se spet zredila in so me vse hlače tiščale. Potem je pa do četrtega meseca in pol ostalo tako. Ni se mi videlo popolnoma nič, nato mi je pa v enem mesecu tako narastel trebuh, da nisem mogla verjet. Zdaj sem 26 tednu in me skrbi kaj še bo do konca, ker se mi zdi, da imam že ogromen trebuh. LP




sneška_ -> RE: trebušček (7.2.2007 17:17:55)

Moj trbušček se je začel videt pri petem mesecu in do takrat mi se nič ni poznalo.Tudi pol ni bilo hudo nisem imela velik trbuh ker sem se bila zredila samo 11kg.Zdaj pa v drugi nosečnosti nič se še ne pozna  bom videla do kdaj  tudi sem se zredila  samo 1.5kg .   Pa sem noseča že 14 tednov.




principessa -> RE: trebušček (7.2.2007 17:43:57)

Jaz sem 22 tednov noseča, zredila sem se za 2,6 kg pa v nosečniških hlačah ful hecno zgledam. Moj buši je minimalen, sam v svoje bivše hlače ga pa tud več ne spravim, oz. lahko bi..., pa mi ni več udobno.




Baucka -> RE: trebušček (7.2.2007 18:28:47)

Meni je že od začetka pasalo, da so bile hlače v pasu bolj ohlapne, ker mi je bilo slabo. Pa nosečniške hlače sem tudi začela zato hitro nosit, pa sem na koncu imela 30 cm čez trebuh. Me je ginekolog nonstop na ultrazvok pošiljal in špreverjal če je zadosti velika, ker me nikjer ni nič blo. In je bla čisto normalna pupa nekaj malo čez 3 kg.




lunca2 -> RE: trebušček (8.2.2007 20:26:22)

Res je čisto odvisno od telesa in same konstrukcije kdaj ti začne rasti trebuh. Meni se kar nekaj časa ni poznalo. Sedaj se mi pozna malo ampak ne veliko. Začela pa sem že nositi nosečniške hlače, ker me ne tiščijo in mi je udobno. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] pa sem 21 tednov.




Anol -> RE: trebušček (9.2.2007 8:06:44)

Jaz sem prej nosila zelo oprijete hlače, tako da so mi ble pač že v 12 t. hudo moteče čez trebuh. Trebušček se pač napne, pa jaz sem tud kakšno kilco pridobila in sem si zato kupila hlače številko večje, v začetku sem bila smešna, ker so mi ble vseeno zelo preširoke, nosim pa jih še sedaj v 7. mesecu.
Nič bat, da boš zato imela velik trebuh, se mi zdi, da je zelo odvisno od konstitucije in tudi malo dedno. Moja mami je imela v vseh treh nosečnostih majhne trebuščke in ker sem ji jaz zelo podobna sem ga imela tudi jaz tako v prvi, kot sedaj v drugi nosečnosti. Sestra, ki pa ji ni nič podobna po postavi je imela pa kar večjega, pa ne zaradi kilaže, ker mislim, da je pridobilo kilo ali dve več, kot jaz v nosečnosti. Ne se sekirat, važno, da bosta zdrava.

LP,
Anol




Jumpy -> RE: trebušček (9.2.2007 9:46:17)

Meni se je vsakič zelo hitro začel poznati trebušček in sem nosečniške hlače začela nosit v 12 tednu, vendar pa je bil kasneje, v 8., 9. mesecu ekstra majhen, tako, da mi sploh nihče ni hotel verjeti, da bom kmalu rodila. Ko sem šla prvič na CTG, so bili pasovi preveliki in jih je sestra komaj tako zožala, da mi ga je posnela. Res je veliko odvisno od konstitucije.




katis -> RE: trebušček (9.2.2007 10:08:26)

Sem v 16.tednu in se mi je trebušček začel malce bočiti. Sicer se mi niti še ne pozna, je trebuh v glavnem še raven, a tako malenkost že opazim, drugi šač še ne. Le če sedim, se  seveda pozna, da je trebuh malce bolj napet in okrogel. Pri kg, sem nekje na -1,5 do -2kg. Pač, slabosti še vedno delajo svoje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Nosim še svoje stare hlače, ampak malce večje in bolj elastične kot običajno (imam srečo, da sem si pustila nekaj hlač od prej, ko še nisem shujšala). Imam pa občutek, da bom imela kar konkreten trebuh. Glede na družinske predispozicije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ne glede na konstitucijo, so imele vse naše 'babe' kar velik trebuh, tudi tiste najbolj drobčkene...




Mateja82 -> RE: trebušček (9.2.2007 13:06:50)

Trebušček je začel rasti v 5 mesecu. In na koncu je bil precej velik + dodatni kilogrami in sem zgledala kot žogica[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




super nova -> RE: trebušček (9.2.2007 16:56:21)

Ne se sekirat zaradi velikosti trebuščka enim se prej pozna, da so noseče druge pa grejo že skoraj rodit, pa se jim še nič ne pozna. Tako kot smo si ženske različne po konstituciji, tako so tudi naši trebuščki v nosečnosti različni. Glavno, da je s teboj in z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] vse OK, nič druga ni važno.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Tudi jaz sem v drugem mesecu nosečnosti že začela nositi večje hlače, ko pa sem bila sedem mesecev noseča pa so me resnično že vsi pošiljali rodit, saj me je bilo ogromno (samo naprej veliiiik trebuh), nisem se dosti zredila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] No pa sem rodila šest dni po PDP. Lepo nosečnost in uživaj s svojim trebuškom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].




x_srečka_x -> RE: trebušček (10.2.2007 16:34:49)

Moji sosedje sploh niso vedeli da sem noseča ker nisem imela res skoraj nič trebuha, Tak čisto majhen je bil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ko sem pa gledala še tiste ki so imele za mano rok so imele pa nektaere res ogromnega




Stran: [1]