RE: alpsko mleko (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane



Sporočilo


jrakov1 -> RE: alpsko mleko (26.2.2007 22:20:44)

Se je že katera vprašala,zakaj propagirajo samo APTAMIL gor in dol in je naj najboljši.V takšni izbiri kot je samo to od porodnišnice naprej....
Je res to naj,naj?
Kaj pa to,sem danes dobila nekaj temnih,črnih pikic v 2,pa se z vročo vodo niso stopile,da se precedila in je ostalo na cedivki?
Mar je to res ok??????
Prvega sem na kravje mleko navadila prej kot pri 2 mesecih,pa je zdrav in  velik,športni 15-letnik.




jrakov1 -> RE: alpsko mleko (26.2.2007 22:22:53)

Pa še to vsi so mi težili zakaj  kravje mleko in ne aptamil in je bilo kr nekaj.Ko pa sem jim rekla,da je na aptamilu,pa je bilo vse super,čeprav ni bil???????




solatja -> RE: alpsko mleko (26.2.2007 22:47:09)

da vam vržem še eno kost: baje, da so včasih za prvo hrano priporočali (pozor, pozor!!) RUMENJAKOVO MLEKO!!!!! brez heca, to bi naj bila prva GH, ki bi jo naj jedli otroci, ko sem bla majhna (pa jih še nimam 25!!). je pa res, da ne vem, s kerim mlekom: al v prahu al kravjim izpod krave al iz tetrapaka (takrat so bli še  trikotniki, men se zdi, pa tiste vrečke, še pomnite tovariši!!!) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




alja01 -> RE: alpsko mleko (27.2.2007 17:22:30)

Ja tud men je moja mamca rekla, da je meni to dajala med prvimi obroki, rumenjak v mleku in da sem imela rada kot nora, danes sem zdrava in brez alergij. No svoji [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] to nikakor ne mislim ponuditi!




metaa -> RE: alpsko mleko (2.3.2007 21:09:57)

jaz bi na tvojem mestu prej še poskusila s kakim drugim adaptiranim mlekom, preden bi šla na kravje.
jaz bi na tvojem mestu prej še poskusila s kakim drugim adaptiranim mlekom, preden bi šla na kravje.

Se strinjam. Naj povem, da sta obe moji deklici Aptamil 1 in 3 dobro prenašali, dvojka pa je obe zaprla kot beton. Grozno! Smo vmes dajali eno drugo mleko.  




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]