pomoč!!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


urši* -> pomoč!!! (20.9.2004 9:45:04)

js mam pa ful izcedek! a je možno, da je to plodovnica???:(tak prozorno rumen je!! sem pa 24t6d!! upam , da ni to to!! je pa res, da sem prehlajena, pa mam mogoč zato tak močn izcedek!!???
pište, čimprej, urši*




lutka -> pomoč!!! (20.9.2004 9:59:04)

naj te pomirim,to ni plodovnica.Tudi jaz sem imela skoraj celo nosečnost takšen izcedek.Lahko je beli tok ali pa kakšno rahlo vnetje.Ko boš šla h G mu povej.
lp:duda::duda:




urši* -> pomoč!!! (20.9.2004 10:09:45)

o , hvala ti!! tk me je blo strah!! je pa res, da mam tak izcedek pogosto! sam sem neki prejle brala, pa sem se kr ustrašla.mali je pa ful živahtn!!
hvala tim kamen se mi je odvalil od srca!!9nebesa
urši* in :duda:




Pikapolonica -> pomoč!!! (20.9.2004 16:06:40)

Hoj!

Veš, mene je bilo enkrat tako strah, da je ta močnejši izcedek plodovnica, da sem šla kar k dežurnemu in so me potem za vsak slučaj celo v bolnici obdržali za en dan. Pa je bilo jasno vse OK.

Da boš pa pomirjena, pa lahko greš v Sanolabor in kupiš ene posebne teste za ugotavljanje odtekanja plodovnice Reče se jim AL-SENSE testi, v škatlici so trije, stanejo pa okoli 4000 tolarjev (morda celo kaj več). Samo pazi, da se ne boš preveč ustrašila, če se bo tisti testni vložek takoj modro ali zeleno obarval. Tako ga namreč obarva tudi sam izcedek ali pa npr. urin. Bistveno je, da se po 10 minutah sušenja ta barva ne obdrži. Trakec mora potem, ko se posuši, postati spet nežno rumene barve, tak kot je bil na začetku.

No, upam, da sem ti kaj pomagala. Pa mirno nosečnost!!!!

LP, Pikapolonica :pika: in :duda:




Stran: [1]