stil oblačenja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda



Sporočilo


Bonnie_RR -> stil oblačenja (12.2.2007 11:45:05)

Zanima me, kakšen stil oblačenja imate. Kako ste npr. oblečene za doma, za v trgovino, za v službo, zvečer za ven...?

Js sem do pred kratkim imela skoraj vedno, razen doma, na riti kavbojke. Sem vsake totalno uničila, da so bile samo še za v smeti.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] No, zdej dam pa nase večkrat (sploh za na faks) tud bolj elegantne hlače, krilo, kakšno srajco... in se ful fajn počutim. Pa z modnimi dodatki (pasovi, nakitom, torbicami...) sem začela malo kombinirat in se mi zdi, da čist drugače zgleda.


Pa ve? Kako se oblačite? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Lp







lemavrica -> RE: stil oblačenja (12.2.2007 11:46:45)

Večinoma imam kavbojke. Za v službo ponavadi kake bolj elegantne hlače, krilo pa redko nosim.




Anonimen -> RE: stil oblačenja (12.2.2007 11:47:12)

Vao,a je danes otvoritev novega foruma o modi in stilu?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Super,se bom kaj naučila.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




CUKRČEK -> RE: stil oblačenja (12.2.2007 11:51:23)

najraje imam na sebi kavbojke pa puli ali kak pulover oz. poleti majčko. Se pa , če se je treba seevda, znam tudi lepo elegantno obleči.




Anonimen -> RE: stil oblačenja (12.2.2007 11:51:45)

Kul nov forum[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Za v službo mam bolj elegantne hlače, majico al pa pulover, redko srajco.
Doma trenerko.
Za v trgovino odvisno, običajno grem kar iz službe sproti.
Prosti čas pa kavbojke, hlače z žepi.......




Anonimen -> RE: stil oblačenja (12.2.2007 11:55:22)

IZVIRNO SPOROČILO: bonnie_

Zanima me, kakšen stil oblačenja imate. Kako ste npr. oblečene za doma, za v trgovino, za v službo, zvečer za ven...?



Oblečena sem športno, rada pa imam kaj čisto malo odštekanega, ne preveč. Kril ne nosim oz. zelo, zelo poredko, čeprav so mi všeč. Le da ne smejo biti klasična, torej ozka. Najmanj morajo biti na A.
Trenutno imam v službi na sebi temno rjavo oprijeto majico, svetlo rajve cargo hlače in temno rjave Sketchers semiš čevlje s polno peto. Te so mi ravno prav moderne in še vedno športne.

Absolutno se pa ne znam in nočem obleči elegantno.




srki -> RE: stil oblačenja (12.2.2007 12:19:01)

Doma večinoma nosim trenirko ali pa kakšne ponošene hlače, ki niso več za v službo, v trgovino hodim isto v trenirki, ne kompliciram, za v službo pa kakšne elegantne hlače, majčke, pulije, polovarčke. Srajce zelo redko nosim, tako tudi krila.




mehurčica -> RE: stil oblačenja (12.2.2007 12:37:28)

Najraje športno. Doma VEDNO trenerko, v službo(ko sem jo še imela) sem imela včasih tudi trenerko ali pa hlače-športne, baggy, kavbojke, včasih tud kakšne malenkost elegantne. Sem si pa pred mesecem dni celo kupila 2 minici-eno iz črnega žameta in eno iz jeansa. Za tisto iz jeansa bi mogla še malo shujšat.




nuala -> RE: stil oblačenja (12.2.2007 13:24:01)

Navadno sem doma zvečer in čez vikend v trenirki,
za delat v kavbojkah in majčki/puliju/puloverju, včasih s športnim  rekelčkom in športno-elegantnimo čevlji
za sestanke in podobno obvezno v hlačnih kostimih
za posebne priložnosti pa temne hlačne kostime priredim v "večerno toaleto".

trenutno v temno modrih  kavbojkah na zvonc, oprijeti temno modri majčki majčki, sivomodrem pletenem puliju in rjavih semiš polškorenčkih




Anonimen -> RE: stil oblačenja (12.2.2007 13:38:58)

Doma sem ponavadi v trenerki. Ven (trgovina, frizer, ...) ponavadi hodim v kavbojkah in kakšni majčki. V službo pa se oblačim priložnosti primerno. Če je popolnoma navaden dan (nič "zunanjih" gostov ali obveznosti), tak kot danes, imam kakšne hlače in tuniko ali puloverček, če imam sestanek pa obvezno kostim ali pa kakšna bolj resna kombinacija (krilo/hlače in rekelc, spodaj pa kakšna bluzica ali majčka).

Seveda vedno gledam, da imam skombinirane tudi čevlje in torbico. Pa tudi modni dodatki so zaželjeni, samo da ne izstopajo preveč; npr. kakšna ogrlica, pas...

Nosim tudi krila, še posebej sedaj, ko so oderna malo daljša in imajo pridih "ciganskega" stila, nikoli pa klasičnih kril. Še raje pa imam kakšne fletne oblekce, še posebej za pomald in poletje.

Trenutno? Trenutno imam na sebi rjave kargo hlače, črn pulover, ki je sešit tako, da izgleda,da je nad njim jopčka in športne mary janke.




kofetek2010 -> RE: stil oblačenja (12.2.2007 14:17:03)

IZVIRNO SPOROČILO: raho

Doma sem ponavadi v trenerki. Ven (trgovina, frizer, ...) ponavadi hodim v kavbojkah in kakšni majčki. V službo pa se oblačim priložnosti primerno. Če je popolnoma navaden dan (nič "zunanjih" gostov ali obveznosti), tak kot danes, imam kakšne hlače in tuniko ali puloverček, če imam sestanek pa obvezno kostim ali pa kakšna bolj resna kombinacija (krilo/hlače in rekelc, spodaj pa kakšna bluzica ali majčka).

Seveda vedno gledam, da imam skombinirane tudi čevlje in torbico. Pa tudi modni dodatki so zaželjeni, samo da ne izstopajo preveč; npr. kakšna ogrlica, pas...




enako [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


trenutno - črn puli, kavbojke in črne čevlje (špičake) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]





Anonimen -> RE: stil oblačenja (12.2.2007 17:21:02)

Hmm .. za v solo in za ven in to imam itak ene stvari, doma nikoli nisem v kakih razvlecenih cunjah, ker grem sama sebi na zivce. Edino za Luno ven vozit imam kaj takega, kar ni skoda (tocno en sp. del trenirke, pa se ta je res taka ozka, pa punce pac .. tiste siroke z zepi ne oblecem pa ce mi kdo placa) .. pa take sportne hlace iz H&Ma.

Za v solo imam za spodaj kavbojke, ene zametne hlace, ki so mi v bistvu mal prevelike[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] in zgledajo bolj kot baggy varianta, ampak so kul, pa ene volnene take mal bolj fensi .. pa jasno klasika za pomladi/poleti/jeseni - sportne hlace na strikce.

Potem pa se tri krila, dve crni bolj fensi, ki nista ravno za vsak dan in ena cokoladno rjava, malo cez kolena, lustna ..

Ni pa cloveka, ki bi me preprical v hlace na korencka .. se pravi v trenutno modo. Fuj ..




Anonimen -> RE: stil oblačenja (12.2.2007 17:22:39)

Aja, zraven pa kombiniram uhane, nogavice obvezno barvno usklajene, pasove imam pa samo v dveh barvah, potem pa tisti, ki bolj pase .. torba za v solo je pa skoz ista, adidaske pa tut [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




dory -> RE: stil oblačenja (12.2.2007 18:53:48)

doma mam spodnje dele trenerk in majcke + kake jopce so zadnje case in :)...drgac pa casual...kavbojke in benetton majce naprej pa nazaj...




Anonimen -> RE: stil oblačenja (12.2.2007 19:06:29)

V službi nosim uniformo. Tako, da  z oblačili ne kompliciram (hlače ali kavbojke in majčke, polpuliji,...)
Za doma imam elastične hlače na zvon in raznorazne majčke, ker oblačila za doma niso "razvlečena"jihimamtudi za v trgovino, knjižnjico,...
Kadar pa gremo kam na obisk pa obvezno malo elegantna oblačila!




Anonimen -> RE: stil oblačenja (12.2.2007 22:31:21)

Za doma imam obvezno trenirko, ker sem rada komot, za ven (kamorkoli - trgovina, služba, kino, nima veze kaj, pa kavbojke in ena športno elegantna majčka, potem pa odvisno od počutja, ali navlečem nase športni pulover s kapuco, malo bolj "fin" pulover ali kakšno jopico. Skratka, oblačim se športno, elegantno izjemoma in še to za posebne priložnosti. Mi je sicer mož že nekajkrat namignil, da bi se lahko malo bolj pedenala (čeprav sem mu bila ravno zaradi športnosti vedno všeč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]), samo jaz se ne počutim dobro tako, pa zdaj sem itak spet noseča pa ne mislim bankrotirat za fancy nosečniške cunje. Bo treba prej rodit pa fejst shujšat.




Stran: [1]