bioresonanca (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija



Sporočilo


Aja1 -> bioresonanca (19.2.2007 13:40:19)

Danes mo bili z našo 3 mesečno hčerko na bioresonanci (zaradi težav s kožo - rdeči flekci po obrazu). V bolnici je na krvi pokazalo, da je alergična na jajca, na mleko ni. Danes pa na testu bioresonance pokaže ravno obratno...da je alergična na kravje mleko, na jajca ni. Komu zdaj verjeti? Terapije še nismo imeli, ker se nismo mogli odločit, če naj temu verjamemo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Zanimivo mi je pa to, da naj bi terapije delala na meni (ker dojim). Je povsod tako? Bo potem morala še na hčerki, ko bom nehala dojit?




piščanc -> RE: bioresonanca (19.2.2007 13:54:54)

pri nas je bilo podobno - skoz so govorili, da ima žiga alergijo na jajca, na mleko pa ne. tudi kožni testi so tako kazali, krvni pa samo senzibilizacijo. kljub dieti brez jajc je imel probleme s kožo. na bioresonanci so rekli mleko, jajca pa ne. sedaj jajca normalno je, dieta na mleko in nima nobenih problemov s kožo!

glede terapij pa ne vem, bo že tako. ker pa je tako majhna, mislim da bosta že prej nehali s terapijami, preden se bo nehala dojiti.




Stran: [1]