Njivice_Krk_Bungalovi Flora (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


sergy -> Njivice_Krk_Bungalovi Flora (20.2.2007 14:07:31)

Ali je katera že bila tu na morju?

Zanima me kakšne so plaže in kakšno je kaj vzdušje v tem kraju?
Pa hotel Jadran v katerem je polpenzion?




Shorty_ -> RE: Njivice_Krk_Bungalovi Flora (22.2.2007 12:12:11)

živijo!

Mi počitnikujemo v Njivicah že 25 let sicer v avtokampu (moji starši). mesto je mirno, vsako leto je tudi mini lunapark za otroke, imajo tudi teniška igrišča, pinkponk in golf igrišče, trampolini vodne atrakcije (tube banana skuterji pedalini...)
Hotel jadran je bil mislim da 3 leta nazaj prenovljen pred hotelom je pešščena plaža (majhni kamenčki) primerna tudi za dojenčke. Približno 15 minut hoje od hotela je tudi divja nudistična plaža v eno smer in v drugo smer tudi naravna plaža pa betonirana plaža tko da so plaže res vseh tipov na voljo.
če pa obožješ blatno kopel pa je približno 30 minut vožnje z avtom Šilo kjer je voda globoka 15cm in ima 30 ali več stopinj. Poceni lahko tam kupiš tudi školjke (njami).
Če te pa zanima še kaj z njivicami pa mi pošlji zs saj sem pravi expert poznam vse kotičke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] saj v 20 letih mojega življenja še nisem bila drugje na morju. Sporoči kdaj mate namen iti na dopust pa se morda dobimo na kavici in sladoledu-oboje je odlično[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




sergy -> RE: Njivice_Krk_Bungalovi Flora (22.2.2007 18:24:19)

WAU, hvala ti za informacije.

Mi gremo od 14.7. do 21.7. in upam da bo fino. Sin je star 16 let tako da je njemu vseeno za plažo, midva pa imava rada malo senčke in normalno hojo v vodo, da o skalah ne govorim(fuj).
Zvečer pa malo na muziko kakšno buteljkico in .......

Letos gremo s prijatlji, ki imajo dva majhna črvička(1.5 in 3.5 let).Sploh ne vem več kako je z malimi na morju:) Mislim, da ko bodo tečni in utrujeni bodo šli k mamici:)




popka -> RE: Njivice_Krk_Bungalovi Flora (26.2.2007 23:32:10)

Živjo, jaz tudi gledam Bungalov Flora.Mi lahko poveš a so to urejene zadeve ali se bom ustrašila ko/če prideva s sinkom tja?
lp




sergy -> RE: Njivice_Krk_Bungalovi Flora (27.2.2007 13:58:07)

Na Relaxu v Celju tam ni več prostora.

Je hotela še ena družina rezervirat in je vse polno.




Stran: [1]