Ni mi več do intimnosti (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost



Sporočilo


Anonimen -> Ni mi več do intimnosti (21.2.2007 17:46:05)

Minilo me je že v nosečnosti, zdaj, nekaj mesecev po porodu pa je še slabše. Ljubim svojega moža in mi je zelo težko, ko vem, da si me želi, jaz pa se kar naprej izmikam in si izmišljujem izgovore. Najraje bi se prisilila in "odigrala" pa bi potem imela slabo vest. Ne vem, kaj naj naredim, da se poželenje vrne. Poskusi romantičnih večerov in crkljanje brez seksa ne palijo. Ni mi niti do poljubljanja in dotikanja.
Ne napisat, da je to obdobje, ki mine - pri meni ni tako. Se je zgodilo isto v prejšnji zvezi; po dobrem letu me je minilo in partner me je zapustil, ker sem ga zavračala.

Tako sem žalostna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Ponoči sanjam, da sva intimna, da zelo uživam, potem pa se zbudim in padem na realna tla. Res mi je težko, ker imam dobrega moža, s katerim se odlično razumeva, vzornega očeta najini punčki, ki naju obe neizmerno ljubi. Bojim se, da ga bo potrpljenje minilo...




Anonimen -> RE: Ni mi več do intimnosti (21.2.2007 17:56:57)

S tem imam izkušnje in lahko mi pišeš na ZS,če seveda želiš.




Anonimen -> RE: Ni mi več do intimnosti (21.2.2007 18:02:32)

Dalija, ali so to hormoni? Nisem rodila, pa se kljub temu pojavlja ista težava. Hudo je, če imaš partnerja rad, do intimnosti pa ti ni (oprosti, ker sem anonimna).




Anonimen -> RE: Ni mi več do intimnosti (21.2.2007 18:07:01)

Tukaj o teh stvareh ne morem govoriti.Niso za vse krivi zmeraj hormoni.Tudi jaz nisem takrat rodila,ko se je to začelo.Sama vem zakaj,samo to so stvari,ki jih javno ne morem pisati,lahko pa na ZS,če bom kateri lahko pomagala.




Anonimen -> RE: Ni mi več do intimnosti (21.2.2007 18:25:31)

Meni se je pa to pojavilo in trajalo kar sedem let,ko sem začela jemati kontr.tabletke.mi je gin. sama rekla,da od tega.zdaj,ko jih več ne jem pa je v redu.sedem let sva sexala po enkrat-dvakat na mesec.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Blacky30 -> RE: Ni mi več do intimnosti (21.2.2007 19:08:06)

Če jemlješ kontracepcijske tablete, potem je lahko razlog v tem. Enako kot Trnuljčica, sem imela tudi jaz težave s pomanjkanjem želje ravno zaradi KT. Po porodu pa je bila stvar bistveno drugačna, meni se je želja znatno povečala.




Stran: [1]