suhi:) (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


vesna.com -> suhi:) (23.2.2007 13:09:50)

Nad pričakovanji nam je uspelo v enem tednu!Smo suhi podnevi in ponoči!Zdaj iz svoje izkušnje lahko še nekaj dodam.Pri prvi je trajalo par mesecev da smo bili res suhi,stara pa je bila 19mesecev ko smo začeli in 2 leti ko je blo res čist ok.Zato smo pri drugi počakali dalj časa,zdaj je stara 2 leti in 4 mesece in smo v enem tednu na konju!Res je da smo pri ta večji to počeli čez poletje in smo si lažje privoščili teh par mesecev preoblačenja.Ta mala je res pridna,tudi ponoči gre lulat in sem ful vesela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]!
Aja,pa strogo v stranišče,tko da kahlica je bila slaba investicija[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




April -> RE: suhi:) (23.2.2007 13:17:54)

Bravo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Kako ste pa začeli? A ste ji kar plenico vzeli?




TaRe* -> RE: suhi:) (23.2.2007 13:22:26)

Mi smo podnevi suhi od septembra,takrat je bila stara 2 leti in 2 meseca.Ponoči pa ima še vedno pleničko.Res da je ponavadi suha,ampak se tudi zgodi,da se polula.
Sploh ne vem,kako naj sedaj to uredim.A naj jo dam kar v hlačkah spat,al kako??

Res je,da sem to že dajala enkrat skoz in če po pravici povem takrat sploh ni blo problemov,ker smo jo istočasno prestavili v taveliko postlo in smo rekli...zdaj si pa velika in imaš taveliko postlo zato ne rabiš pleničke...in je uspelo.Niti enkrat samkrat ji ni ušlo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Anonimen -> RE: suhi:) (23.2.2007 13:28:15)

Ja, tudi pri nas smo zčeli malo pred dvmi leti in pol in prav tako bili suhi v parih dneh. Otrok mora pač dozoreti, prehiteti se nič ne da.
Mi smo mu kar pleničko dol dali, da je videl, kako nastane luža okoli njega, ko lula. In ko je to poštekal, posledico in dejanje, je šel lepo na WC lulat.




vesna.com -> RE: suhi:) (23.2.2007 13:35:18)

Ja kar plenico smo ji vzeli[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].Ko smo to storili enkrat prej je bla čist iz sebe in jo je hotla takoj nazaj!Zdaj je bla pa ful ponosna da ma gatke!Kupila sem pampers hlačke za ponoči,pa je mela sam enkrat,ker se je takoj ponoč zbudila in šla lulat,pa kr neki so jo nervirale[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].Dala sem pa potem za vsak slučaj pod rjuho ta veliko previjalno podlogo.Tud če bi se zgodila kakšna nesreča,res ni fajn da bi bil jogi moker.
Za te pamperske smo ji rekli da so to gatke za spat,pa da jih tud ne sme polulat,nam je kar ratal naflancat začuda[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




vesna.com -> RE: suhi:) (23.2.2007 13:41:32)

Pa tako fensi kahlico sem kupila,sam da je roza in vijolična[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .
http://zaotroke.enakupi.com/Kahlica-stranisce-5003-pr-16693.html




AKŠ -> RE: suhi:) (23.2.2007 15:18:15)

tale kahlica je pa huda  pes.....v dobrem smislu....




Stran: [1]