Zbolela na PDP (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


lencica -> Zbolela na PDP (27.2.2007 18:47:13)

NA POMOČ!

Jutri imam PDP jaz sem pa danes zbolela. Kašljam, iz nosa mi teče in imam vročino 37,5. Vročina ni huda, ni pa fajn da je!
Kako se naj čim prej pozdravim. Pijem Bebe čaj z medom in počivam.
Ali mi lahko zdr. predpiše kakšna zdravila. Se sploh splača iti k zdr.
Da bi moja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  želela na svet pa še nič ne kaže. Trebuh mi sicer otrdeva 100 na uro vendar je to vse!

Torej kaj storiti???[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




mala -> RE: ZBOLELA NA PDP (27.2.2007 20:12:46)

kakšen lekadol,počitek in veliko čaja-pa fiziološko si dej v nos in si ga sčisti preden greš rodit sej boš težko predihavala popadke z zamašenim nosom




eva1 -> Zbolela na PDP (27.2.2007 20:21:38)

Ja vrjetno ni kakšnega pametnega recepta-počivaj, jaz sem med popadki dihala skozi usta, drugače nisem mogla,tako da ne skrbi,itak pa boš med porodom pozabila na prehlad[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




2 Sraki -> Zbolela na PDP (28.2.2007 4:20:31)

Tudi jaz sem zbolela na PDP, pa je tamalček počakal še en teden, da sem se lepo pozdravila in sem lahko brez zamašenega nosa in vročine šla rodit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .

Upam, da se čimprej pozdraviš, drugače pa fiziološko v roke ali kaj podobnega in izpirat nos. Da boš lako vsaj dihala pri porodu, če bo tamalček vseeno hotel takoj na svet. Čim lažlji porod ti želim!




Stran: [1]