Mali Lošinj - priporočilo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


Anja** -> Mali Lošinj - priporočilo (27.2.2007 19:13:31)

Tisti, ki imate otroke z bronhitisom vam priporočam Mali Lošinj zaradi borovcev.
Borove sence je na pretek, krasne sprehajalne poti, ki je speljana ob robu morja in robu borovih dreves tudi.
En zalivček (Čikat) je peščen, zelo blizu ob plaži so tudi hoteli in bungalovčki, tudi kamp je zelo blizu in je zelo lep (v morju imajo celo namontirane talne luči [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]). Imajo zelo lepo urejena otroška igrišča (v senci) izposojo pedolinov in res kilometrske sprehajalne poti, ki so primerno široke za kolesarje in vozičke.

Zadeva je dokaj ugodna.

Z ogledom znamenitosti je bolj tak tak, res je bolj umirjen družinski dopust brez akcije, torej varianta: zajtrk - plaža - kosilo - plaža - večerja - sprehod po mestu - zaspim v vozičku ali ata me nese - spanje.

Ziher majo tudi nočno življenje, ki pa ga mi zaenkrat še nismo iskali.

Če bi želel še kdo kaj dodati ali vprašati potem kr[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




total -> RE: Mali Lošinj - priporočilo (27.2.2007 19:42:07)

Sicer še nismo bli na Lošinju me pa res zanima,pravijo da je res lepo,a poznaš kakšen apartma blizu morja?




Anonimen -> RE: Mali Lošinj - priporočilo (27.2.2007 19:56:01)

Sem tudi jaz slišala same pohvale[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Mi gremo letos prvič tja.




noe -> RE: Mali Lošinj - priporočilo (27.2.2007 19:58:25)

Mi smo bili pa lani, predvsem zaradi malega, ki ima bronhitise. Res je , da jih je lani takšen čas že sedem prebolel letos pa hvala bogu samo enega, res pa je tudi da letos ni takšne zime in vlage kot je bila lani, zato si ne upam trditi , da mu je pomagal Mali  lošinj.
Jaz sem bila mal razočarana, ker ta zalivček z mivko je ful mali in je bila nora gužva, potem pa smo se kopali v Čikatu, tam je pa res super, ni bilo takšne gužve in še voda je bila bistveno lepša.
Tako , da priporočam Čikat.lp




Anja** -> RE: Mali Lošinj - priporočilo (27.2.2007 20:10:50)

Apartmajev ne poznam, ker smo do zdaj šli v stare vile z debelimi zidovi (je blo fajn hladno).

Bom pa si jih letos naštudirala in sporočim.




j6 -> RE: Mali Lošinj - priporočilo (27.2.2007 22:09:42)

Kakšna pa je kaj cena?





Anja** -> RE: Mali Lošinj - priporočilo (27.2.2007 22:23:14)

1100 € za 14 dni: 2 odrasla, polovička za 6 letnika in en brezplačni otroček. Je pa polpenzion z ruskim bifejem za zajtrk in večerjo.




pinkiponki -> RE: Mali Lošinj - priporočilo (27.2.2007 22:34:48)

Anja, a to je hotel??? mi bi šli tudi.




pikapolona2 -> RE: Mali Lošinj - priporočilo (8.3.2007 7:53:55)

gremo mi za 1 maja v apartma na losinj...pa vam potem mogoce kaj vec povem...drgac je pa na losinju resleo....pa veeeeeliko sprehajalnih stezic in potk je za vse ki radi setate...rolate al pa kolesarite tko na easy
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




lex -> RE: Mali Lošinj - priporočilo (8.3.2007 23:04:08)

Midva sva 2 leti zapored kampirala v Čkiatu, mi je full všeč, edino me je motil privat kamp v kampu, in ta tip si lasti še vso obalo in priveze za čoln (čoln je pa full butasto spravljat v vodo, ker imajo na drugi strani otoka spust in ga moraš po vodi peljati v Čikat, tako da sva se pol dneva zafrkavala še s tem)




Urša -> RE: Mali Lošinj - priporočilo (15.3.2007 20:24:17)

Sem tudi jaz slišala same pohvale


Jaz tudi. Resno razmišljamo za letos, da bi šli pogledat.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Olivija -> RE: Mali Lošinj - priporočilo (15.3.2007 21:03:47)

Mi smo bili 2005 na Lošinju in res je zelo lepo. Hotel je bil ob morju, plačala sva pa 70.000 na osebo za polpenzion, kar se je meni zdelo ok.






janja -> RE: Mali Lošinj - priporočilo (16.3.2007 13:00:13)

Mi smo 20 let hodili na Lošinj in mi je tam resnično všeč. V uvali Čikat je kar nekaj hotelov, (se najde vse na internetu) drugače pa je obala v kampu Čikat zalito kamenje s tem, da so pomoli z lestvami, kjer se da lepo priti v morje. Vmes je tu pa tam kak mali zaliv. V uvali Čikat (to je za prvim vogalom kampa) je mivknata plaža (meni osebno ni všeč, ker imaš potem mivko v vseh luknjah). Naravnost božanski pa je šele naslednji zaliv - Sunčana uvala. Plaža je sicer bolj mala, je pa bel droban pesek, voda pa resnično kristalna.

Se pa da na Lošinju priti okrog in okrog obale po potki (nekdaj zgradila jugo vojska). Iz kampa Čikat oz. bližnjih hotelov je cca. 15 minut hoje do Malega lošinja. V bližini sta 2 velika diskonta (tako da ne kupujte v malih trgovinah - se cenovno pozna). Meni je nasploh všeč, ker lahko sadje in zelenjavo v Malem lošinju kupiš kar na barkah, ki so parkirane v notranjosti zaliva. Mesto je drugače razgibano in vedno se kaj dogaja.

Pa gremo še na drugo stran Malega lošinja. Tam je naselje hiš (skoraj pri vsaki oddajajo sobe ali apartmaje). Plaža je sicer malo bolj razgibana, ampak se tu pa tam najde kak peščen zalivček. Naprej od Malega lošinja pa je Veli lošinj. Tam je bilo včasih (ne vem ali je še!) mladinsko klimatsko zdravilišče. Klima je res ugodna.

Tisti, ki kampirate pa lahko poskusite tudi v AC Poljana (cca. 5 km pred Malim lošinjem). Imajo lep zaliv rezerviran samo za kopalce, kjer ni motornih čolnov. Kamp je v borovi senci. So pa v kampu tudi bungalovi (mislim, da za 4 osebe). Meni je tudi tu zelo všeč.

Potem pa je še malo prej naselje Artatore. Privat apartmaji in peščena plaža.

Verjemite se splača. Malo pobrskajte po internetu, pa boste zvedeli še marsikaj drugega.




Rožica I -> RE: Mali Lošinj - priporočilo (18.3.2007 4:07:56)

ANJA**- sporoči imena in lokacijo teh vil, prosim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]!




Stran: [1]