dskubin -> RE: Marčevke 2007 (30.5.2007 18:43:26)
|
Pa v Muellerju dobijo Pamperske Fit šele v petek...upam, da mi ne bo zmanjkalo plenic od danes so v akciji v Sparu, 12,49 No pa sem res šla iz firbca v Hofer in sem kupila plenice znamke My love. Imajo 2 velikosti, jaz imam velikost od 7 kg-18kg in vam povem, da se od takrat (to je že 2 meseca) še ni niti enkrat polulal!!! Pa še ugodne so. Notri jih je 64 in stanejo 10 eurov. po novem so 12 eurov in tavelikih je not 70, tamalih pa verjetno še več. Jaz jih tudi uporabljam za mulca, tamala ima pa še premajhno kilažo, ker manjših od 7-18 pa nimajo [sm=smiley19.gif] A potem tisti iz trgovine (moj ga je kupil v Muellerju) ni vredu? Itak da je tudi v redu, samo čaji kupljeni v Cha-juu ipd. so veliko boljši in kvalitetnejši, kot tisti iz škatlic. pa tudi cenejši na kg. kako pa roiboos deluje (če sploh) na laktacijo nimam pojma, mi pijemo te čaje vsak dan namesto kave, roiboos pa tudi mulc pije, lahko tudi dojenčki, če jim okus paše, pa za spremembo da ni samo komarček pa kamilice. še nekaj zate - zdaj, ko preko spleta naročaš ful podobni tem copatkom so shooshoos ali pa robeez, mi imamo shooshoos-ke in ni šans, da bi jih zbrcala z nogic.
|
|
|
|