|
draja -> RE: Marčevke 2007 (13.6.2007 8:30:03)
|
Jutro! Živa je danes v bistvu prespala nočko, saj je spala od cca. 22-ih do nekaj čez 5.uro zjutraj, ko se je nekaj začela premetavati, pa sem jo kar popokala na zizo, ker sem že komaj čakala, da se zbudi. Sam pol je bilo pa zame konec spanja, ker je na eni strani stokala Živa, na drugi smrčal mož. Pol se je pa mala itak ob 6:30 začela pogovarjat in sva vstale. No ona zdaj sladko spančka, jaz pa nisem več mogla. Imam skoraj raje, da se ob 3-eh dojiva in pol spiva do 7-ih, kota pa da ob 5-ih vstajam! Sem včeraj pozabila pohvalit lepotca od LP! Luuuuuuškan je! Srečanje jaz priiiiiiiiiiiiidem. Je zlati možek zjutraj v obleki vse stlačil v avto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Meni čolnarna ustreza zato,ker smo na svežem zraku, CP pa zato, ker bi šla rada še v shoping. tko da meni je vseeno. Dajte mi sam povedat, kje parkirate za čolnarno - a se v Rožni dobi plac al greste tle okrog in na plačniški parking. In a se na temu za plačat pa dobi vedno plac? Nisem še nikoli šla z avtom v Tivoli, vedno peš čez Rožnik. Vse ki pišete diplome, seminarske, magistrske naloge.... pridne, pridne, pridne! Pikca bravo Živa! Je morala najti izgovor za nove čevlje obuti. Brihtna buča, ni kaj!
|
|
|
|