|
Žabika -> RE: Marčevke 2007 (23.7.2007 21:00:32)
|
Takole - midve probavava meje in sva sami spakirali v Kranjsko. Danes sva se imeli fenomenalno, Hana je vidno uživala na gorenjskem zraku. Bomo videli kakšna bo noč, ker samo upam, da se današnja ne ponovi. Petkrat se je zbudila in vsakič močno jokala, kar za njo ponoči sploh ni značilno. Vsakič sva se podojili in je takoj zaspala nazaj. Kot vsaka mama mislim, da nam rastejo zobe. [sm=jezicek.gif]Pa da vidimo koliko časa bodo prvi lezli ven. No tudi slina nam prav od danes teče v potokih, tako da bo očitno potrebno sprobat slinček gor dat. Ampak šele ko prideva domov, ker ga zdaj nimava. voziček: mi se še vedno vozimo v košari! Hana čist uživa notri, tudi če ne spi. Če gremo pa npr. na kosilo in vem, da niso njene spalne ure, jo pa dam v lupinico, pa tudi uživa, pa še vidi nas. rdeči pregibi: mi je ena P rekla, da se pri tako mladih ponavadi alergija ne kaže z rdečiimi pregibi, ampak z lišaji na koži. No kdo bi vedel. Hana ima zdaj pregibe manj rdeče, bomo pa videli kaj bo rekla naša P v četrtek. Dolgolaska mi je pisala mail in me prosila naj vas lepo pozdravim v njenem imenu, saj ona nima nič časa za RR. Z njenim Lanom je vse ok, postopno uvajata GH, imata pa malo družinske smole, zato je precej zaposlena. Več vam pa sama pove, ko bo utegnila.
|
|
|
|