Žabika -> RE: Marčevke 2007 (7.8.2007 21:06:45)
|
No sej sem vedla, da morava pridt domov - jutri prideva, ampak bova verjetno bolj zgodnji, pa vas bova seveda počakali! Kr_enamami: hvala za ponudbo, sem pa potem našla eno sobico, ampak sva vseeno raje odšli domov, ker se je kar močno pooblačilo in zdajle tudi že dežuje. A potem naj na letalo nesem poleg vozička še lupinico??? Bom še videla, kako se bova odločila, ker po moje se bomo tudi bolj v Cavtatu zadrževali (itak bo moj tri dni polno zaposlen), enkrat do Dubrovnika in transfer letališče - hotel pa bomo že nekako. Dajadada: v Bohinju so trenutno na dopustu moji starši s kolegi, tako da sva se samo peljali sami. Hana je vožnjo kot vedno prespala, tam je bila pa pridna. Naplavala sem se za vse vas. Sem naredila cca. 400 zamahov - dovolj? red: mi ne moremo imeti reda, ker se mora žal Hana prilagajat meni in ne jaz njej. No malo se ji, ampak res zelo malo in to mi je osebno tudi všeč. Sicer me boste slišale, da se pritožujem nad tem, da mi čez dan spi max. 30 minut v kosu, ampak v bistvu me to sploh ne moti dokler so večeri in noči ok. Ko pa bom ugotovila, da ta nered njej ne ustreza, bom pa kaj spremenila.
|
|
|
|