dskubin -> RE: Marčevke 2007 (23.8.2007 12:03:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Dksubin, na te zadeve me je patronaska opozorila, da marsikje pise, da je od 4 meseca dalje, ampak med vsebinami pa je mleko ali beljak [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Jaz te piškote imam, jih pa še ne uporabljam - ker samo dojim, pa jih potem nimam kam vmešat. V družini (tudi širši) nima noben alergij na hrano, pa bomo po moje kar kmalu začeli z glutenom (tam nekjeokrog 7 meseca, mogoče malo prej), te piškotke pa bo dobila kar kmalu za grickat (čez kaka 2 tedna) in začela jih bom drobit med sadje - tako smo začeli tudi pri Dražu. Z mlečnimi izdelki (skutke,..) bomo počakali nekje do 7 meseca), z mlekom pa še kasneje. Ja, res je enverjetno, kaj je vse v otroški hrani. Večina jih pri nas daje Plazma kekse (od Bambija), no, sej so dobri, ampak notri je med [sm=zmeden.gif], včeraj sva se srečali s sibil v trgovini pri otroških papicah in našli eno od 4+ z mešanim sadjem, tudi jagodo[sm=zmeden.gif]. No, če bi se res držala vseh pravil kot pijanec plota, bi mogla izključno dojit tam nekje do 9. meseca verjetno, kar pa ne bo šlo [sm=smiley36.gif] Pokrivanje ponoci Spimo odkriti v dolgi pižamici (tanki).
|
|
|
|