dskubin -> RE: Marčevke 2007 (23.8.2007 23:35:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Dskubin, u si ti pridna.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Pa ni blo glih to v mojih načrtih za jutri. Sm se že cel teden troštala, da bomo pršle samo babe. Pa so se danes vsi vmešali v moje sanje: najprej mi moj sporoči, da gre v službo, pol ena svakinja, da ma ful enih opravkov, pa tadruga (še študentka), da gre tut delat, pa še tašča nima časa - jaz pa sem računala na pomoč čisto vseh. Ma bomo probali vseeno lepo speljat dan. Evo, sm sklopla štedilnik. Pa je že tolk pozno, da ne vem, a bi šla spat, al počakam, da se Diti zbudi za jest. Sej vem, če grem spat, bo čez 15 min budnica, če bom čakala, pa sigurno še urco nič. [sm=smiley36.gif] Aja sibil, lončki so kao sterilno zaprti, zato tisti klipsni. Odpreš na spodnjem koncu (tako da so lončki obrnjeni navzdol), vzameš ven lonček in s tistim zapreš vrečko nazaj. Lahko gre prvič v uporabo brez pranja. Potem pa jaz perem v pomivalnem stroju al pa z vročo vodo in praškom, steriliziram samo tiste, v katere črpam mleko, druge nikoli. Noč.
|
|
|
|