draja -> RE: Marčevke 2007 (30.8.2007 21:23:07)
|
Meaa mi imamo od Lanaform termometer za čelo in uho, pa na čelu kaže kr neki. Vsakič drugač. Čist nezanesljiv. V ušesu pa ji prvič pokaže ok, drugič in vsakič naslednjič pa včasih spet kr neki. Je pa vseeno praktičen, ker otroka res ni treba buditi in mislim, da tudi če ni čist točen, vseeno pokaže ali ima otrok visoko vročino ali pa je nima - to govorim za merjenje v ušesu, ne na čelu, ker tam je čist nezanesljiv. Ne vem kako je pa s termometrom duda - mene je malo mikal ta nekaj časa nazaj, pa ne vem koliko je zanesljiv. Glede pitja tekočine - moja tudi do včeraj ni hotela nič, zdaj je pa napadla čaje in to grenke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Kdo bi vedel kaj jo je pičilo. Glede na to, da je zeeeeeeeeelo pomembno, da Lan zdaj čim več pije, bi mu jaz pač sladkala čaj. Ni fajn za zobe itd. samo tukaj če meriš cost in benefit, mislim, da je pomembneje, da veliko spije. Saj ko bo začel enkrat pit, mu pa vsakič manj sladkaj pa bo. Slumpo bravo za Anejev podvig z rižkotom!
|
|
|
|