draja -> RE: Marčevke 2007 (13.5.2007 17:47:26)
|
Ojla! Mala spi, jaz pa namesto da bi zalegnila zraven, ker komaj še stojim pokonci, raje na RR-ju visim. Mi smo danes spali 5 ur v kosu kar je super ampak to je pa tudi vse kar smo spali. Živa nikoli ne zaspi prej kot ob 23.30 ali polnoči, saj do takrat kaka. Ko se zadnjič pokaka pa mrkne tam nekje do 4-ih, največ 5-ih, se naje, potem pa je že spet konec s spanjem, saj spet kaka na veliko. No, po vseh previjanjih in hranjenih ona spet sladko zaspi in bolj ko ne prespi dan, jaz pa ne grem več spat. Pa mal pozno se mi zdi, da hodi šele ob polnoči spat, ko vidim kdaj že vaši sončki zvečer zaspijo, tako da upam, da bo kaj zamenjala ritem. Tinaaja nimam ideje kako s tem umetnim mlekom. Ti pa verjamem, kako ti je po tako dolgotrajnem dojenju, sploh če mala še išče. Za svojo psiho bi jaz tudi sigurno vsakič dodatek naredila - samo toliko da vidiš ali je lačna ali ne. Naša zadnje čase tudi obupano išče za vleči, ko je ful zaspana. Ampak jo imam zdaj pogruntano, da ni lačna in ji damo dudo in jo pol vleče ko nora in kmalu zaspi. Encijan tudi mi imamo samo Cliota in se srečujemo z enakim problemom kot vi glede vozičkov. Imamo Quinni speedija in ta sicer gre v prtljažnik, ampak to zasede komplet cel prtljažnik. Tako da bomo zdaj razmislili o kakšni mareli, ki je primerna tudi za te tamičkene za na morje, ker sicer lahko selitveni servis najamemo.
|
|
|
|