willma -> RE: Kaj pa Mariborske nosečke? (7.3.2008 6:15:56)
|
A veste kaj, papige ste, ker ponavljate za Frutko! Jaz niti nisem vedela, da ima Frutka izbrano to ime, če bi, bi bilo pri nas drugače. Tako pa že dva meseca doma govorimo o Lili. O imenu nisem kaj preveč razglašala, čeprav vem, da sem zadnjič pred Astorijo to povedala na glas, pa nobena ni nič rekla, zato je bilo zdaj za mene to še toliko bolj presenetljivo. O imenih se sicer nisem hotela pogovarjat, ker vem, da so ene pač brez kakeršne koli "fantazije" in znajo izkoristit takšne situacije. Pa sem zadnjič vseeno ravno v izogib takšnim situacijam povedla in ni nobena nič rekla[sm=smiley13.gif] Pri nas smo pred tremi meseci iz imena Lara prešli na ime Lilia in pred dvema mesecoma iz Lilia je nastala Lili. [sm=hudicek1.gif] Punce moram priznat, da se pri tem hecu glede imena, nisem nič smejala! Sem pač ena od tistih, ki sem na to nekoliko občutljiva.[sm=smiley19.gif] Upam, da Frutka ne zameri, ker v koliko bo naša [sm=rozacrtici.gif] po UZ, po rojstvu tudi [sm=rozacrtici.gif], obstaja 99% verjetnost, da bo ji ime Lili.
|
|
|
|