Zveza na daljavo (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi



Sporočilo


Anonimen -> Zveza na daljavo (5.3.2007 19:31:26)

Zanima me,ali se vam zdi možno,da se zveza kljub veliki razliki v km obnese vsaj za nekaj mesecev(jaz Slovenija,on Italija),dokler ne napišem diplome in se preselim bližje meji z Italijo?

Sicer sma se itak že odločila,da boma počakala,pa videla,kaj se bo iz tega izcimilo kasneje.Že so naporna ta srečanja v Ljubljani in vožnje tja in nazaj.Res nevem,kako bi bilo še v prihodnosti.

Zanima me zgolj teoretično-se da ali ne?
Če ima pa katera še kakšne izkušnje,pa dobrodošle...




Anonimen -> RE: Zveza na daljavo (5.3.2007 19:33:59)

Midva sva se 7 let videvala enkrat tedensko pa se je obneslo.
Sam ok to ni bla neka huda razdalja. Mislim pa da se vse da. Je pa tako da nikoli ne moreš bit 100% a se bo veza obnesla al ne. Najboljš da probata pa bosta sproti vidla kako vama gre[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Velik sreče[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: Zveza na daljavo (5.3.2007 19:44:27)

Odvisno kok mocna je ljubezen,zelja da bi bla skupej,pa kok sta mocna kot osebnosti,pac da vaju ne bi nikol zamikalo kej druzga,ce mata obcutek,da je to res to,da se stekata 100 na uro,pol se bi to lahko obneslo,pa ce mu cist zaupas,ce ne so pa hitro umes kaksni dvomi,pa...
ne vem,jst ne bi mogla,res je pa da sem se mlajsa,pa na tej stopnji sama zase,ne prevec zrela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]pac se nisem srecala fanta ki bi me zasuznjil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




marsovcek -> RE: Zveza na daljavo (5.3.2007 20:50:02)

Moooooožno! Sj to sploh ni tako daleč,




caillou -> RE: Zveza na daljavo (5.3.2007 21:00:06)

Ste pa hitro skočili v novo vezo ? Kaj to pomeni, da pa vseeno ni bila tako huda ljubezen ?

Ljubezen na daljavo ? Ah, pomoje bolj naboji v prazno.

Srečno!!!




Anonimen -> RE: Zveza na daljavo (5.3.2007 21:02:58)

Mi2 še vedno živiva vsak na svojem koncu, jaz v Slo, fant v Splitu, Mičica pa vsepovsod.

Če se obnese?
Moški pravijo,da je zveza idealna, nekatere ženske tudi, večina pa jih niti ne komentira, verjetno pa si mislijo marsikaj. Meni je očitno tako prav, drugače se tega ne bi šla. V bistvu je še najbolj naporna fizična utrujenost od stalnih potovanj (še v službi sem veliko na poti), vse ostalo pa je v glavi.




Anonimen -> RE: Zveza na daljavo (5.3.2007 21:09:24)

IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Ste pa hitro skočili v novo vezo ? Kaj to pomeni, da pa vseeno ni bila tako huda ljubezen ?

Ljubezen na daljavo ? Ah, pomoje bolj naboji v prazno.

Srečno!!!


Ni nova zveza,in ni niti nova ljubezen.Je pač nekdo,s katerim se imam zelo lepo.Krasen fant.Odločila sem se,da se ne spustim s to stvar.Preveč sem še čustveno ranjena od preteklosti.Morda pa,če se preselim v Lj,spremenim pogled.Bomo videli.




marsovcek -> RE: Zveza na daljavo (5.3.2007 21:52:47)

Kar pogumno, lahko sta "samo" prijatelja, čez čas pa ??? 




bumerang -> RE: Zveza na daljavo (6.3.2007 6:48:10)

Ah, si me malo vrnila s spomini v stare čase...
4 leta gor pa dol, Toscana - dom - Toscana - dom. Ne, če mene vprašaš, se ne da. Prevelika razdalja, premalo poznaš človeka, da bi lahko zaupala v resn(ičn)ost veze. Prodajanje megle...




ronja -> RE: Zveza na daljavo (6.3.2007 18:18:03)

malo za spodbudo: prijateljica je hodila s fantom iz Francije, kar je še precej dlje... Par let sta bila samo na daljavo, pa dopusti, seveda. Potem se je ona v prvem letniku faksa preselila k njemu, čez eno leto sta se še poročila, potem je ona še tam končala študij, oz. ga ravno končuje, hkrati pa je že povila njunega prvega sinka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

za par mesecev, če je ljubezen prava, ne bi smel bit problem, se počaka. Saj obstaja skype, gtalk,... Potem bota pa itak skup[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




ronja -> RE: Zveza na daljavo (6.3.2007 18:20:49)

Sicer pa tudi sama veš, koliko ti fant pomeni in ti njemu. Jaz sem vedno rekla, da ljubezen na daljavo, to pa ne, ni zame in sem si res našla vsakega fanta še bližje doma, pa čeprav so bili vsi zelo blizu. Ampak če bi tale moral it nekam za par mesecev, bi ga pa komot čakala - mislim, ne bi mi bilo komot čakat, ampak ne bi pa imela problemov s tem, da bi hotela drugega. Tega vem, da bi se splačalo počakat - in obratno:)




sazi -> RE: Zveza na daljavo (6.3.2007 23:07:52)

Poznam polno narodnostno mešanih parov, ki so zdaj srečno poročeni in imajo otroke, pa tudi veliko takih, katere zveze so propadle. Odvisno je od človeka, pričakovanj in pripravljenosti na kompromise in prilagajanja.
Pa te uspešne zveze so trajale zelo dolgo, preden so zaživeli skupaj, pa precej bolj oddaljeni so bili kot Italija in SLovenija.




Stran: [1]