[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.3.2007 23:23:11)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




malecka -> RE: Divji šparglji (beluši) (11.3.2007 0:25:10)

pofirbcaj na kulinarično slovenijo, ta maš tolk dobrih idej, da več ne boš rabla študirat kaj skuhat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2007 9:07:55)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Anonimen -> RE: Divji šparglji (beluši) (11.3.2007 10:13:14)

V rižoti.Na pizzi
http://recepti.najportal.com/recipe.php?recipeid=156

http://www.drustvo-gurman.si/recipes.php?Action=AddComment&Article=1083&S=6




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2007 11:49:10)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Marogica -> RE: Divji šparglji (beluši) (11.3.2007 11:59:46)

Bambina, kadar se odločiš za divje beluše, je finta ravno v tem, da so dosti bolj intenzivni v okusi, kar pomeni, da so tudi bollj "grenki." Obvezno jih moraš "olupiti", kuhaš pa jih samo 5 min. Takrat tudi izgubijo del te "grenkobe". Lahko jih pripraviš v rižiti, kot dodatek v solati ali kot samostojno jed, z dodatkom šunke, melone in holandske omake..





Anonimen -> RE: Divji šparglji (beluši) (11.3.2007 12:20:57)

Jaz ne zaznam grenkobe[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Ampak meni je najboljša fritaja,svetski okus,z dodatkom pršutka lai kraške pancete.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2007 14:59:16)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Jessy -> RE: Divji šparglji (beluši) (11.3.2007 15:08:00)

Bambina, jaz sem jih enkrat dala kar med drugo zelenjavo, ko sem kuhala po kitajsko v voku. meni se niso zdeli grenki, sem jih pa prej malce pokuhala v slanem kropu.




Stran: [1]