Jecljanje zaradi zgeckanja? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo



Sporočilo


aisha_ -> Jecljanje zaradi zgeckanja? (14.3.2007 21:04:13)

Pozdravljene!
Pisem Vam, ker je danes moja tasca izjavlja, da naj male ne zgeckamo, ker bo zaradi tega zacela jecljati. Sicer jaz osebno tega ne verjamem, vem,da otroci zacnejo jecljati ob dusevnih ali telesnih travmah, raznoraznih tezavah, ce se jih prestrasi, z njimi grobo ravna itd., ampak, da pa zacnejo zato, ker se jih pozgecka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kaksne so Vase izkusnje, je kaj res na tem, ali je to spet babja cenca.
Hvala za vse nasvete in lep vecer




smrka -> RE: Jecljanje zaradi zgeckanja? (14.3.2007 21:05:34)

meni je tud tast rekel ko sem zgeckala tamalo in se je smejala na vse pretega in vmes zacela kolcat, da naj jo takrat ne zgeckam. Tko da, nekaj mora bit na tem.




muki1 -> RE: Jecljanje zaradi zgeckanja? (14.3.2007 21:09:18)

Ej, ne me narobe razumet, ampak, mislim, da sem nekje zasledila, da če otroka ful, ampak res ful žgečkaš, da je to tudi ene vrste zganjanje terorja nad otrokom, ker se v bistvu ne more braniti. Saj, če nas nekdo žgečka, se tudi režimo, ampak v bistvu nam je pa tudi neprijetno, vedno prosiš, naj neha( recimo mož ).




ZARA -> RE: Jecljanje zaradi zgeckanja? (14.3.2007 21:09:30)

IZVIRNO SPOROČILO: aisha_
Pisem Vam, ker je danes moja tasca izjavlja, da naj male ne zgeckamo, ker bo zaradi tega zacela jecljati.

Ja, bo že držal, če je tašča svetovala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Naja31 -> RE: Jecljanje zaradi zgeckanja? (14.3.2007 21:31:44)

Jaz sem tudi to slišala. Pa ne od tašče.
Ne vem pa če je res.
Jaz bi rekla, da je to tako malo za lase privlečeno.




Miška76 -> RE: Jecljanje zaradi zgeckanja? (14.3.2007 21:48:36)

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31
Jaz bi rekla, da je to tako malo za lase privlečeno.

Ja ,po mojem tud.
Drugače pa naj bi imele tašče vedno prav, al kako že to gre...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




pajčolanka -> RE: Jecljanje zaradi zgeckanja? (14.3.2007 21:57:25)

mah men se je zmer kolcalo če sm se zlo smejala z žgečkanjem al pa brez....pa ne jeclam moj brat pa jecla stem da je zdaj že zlo boljš kot pa je blo, pa nikoli nismo pogruntal od česa je začel.zdej s eje praktično nehalo edino če kj zlo hitro želi povedat.
itak ničesar ni dobro če je preveč, malo pa je fajn.




Maleal -> RE: Jecljanje zaradi zgeckanja? (14.3.2007 22:28:46)

To sem že slišala ja,če pa je kaj resnice v tem pa nimam pojma.




Peli -> RE: Jecljanje zaradi zgeckanja? (14.3.2007 23:00:10)

Mene je mami vedno kregala, če sva se s sestro teple, da je ne smem po hrbtu tepst, ker bo potem jecljala.
Kar pa se kolcanja tiče, pa poznam ene dva k se jim od smeha začne kolcat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




aisha_ -> RE: Jecljanje zaradi zgeckanja? (15.3.2007 6:17:36)

Eh, nevem vec na cajte mi pride s takimi idejami, da se samo krizam. Saj je ful vredu tasca, boljse ne bi mogla dobit. Ampak, da mi pride s takimi.
Razumem, da je neke vrste terorja, ce bi malo ful zgeckala, to seveda ni prijetno, ampak da jo malo pozgeckam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Hvala kljub temu za odgovore.




živa -> RE: Jecljanje zaradi zgeckanja? (15.3.2007 9:34:44)

Ah, aisha, meni je non-stop ponavljala, da ne smem nesti otroka v avto brez dežnika, če rahlo rosi, ker bo pegast [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Jaz sem vedno rekla, da so mi pegice srčkane [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Po mojem je tudi tole z jeclanjem vraža.

Lp,

živa 




Zamima -> RE: Jecljanje zaradi zgeckanja? (15.3.2007 9:38:08)

Saj lahko počneš kaj druga, ni ga treba ravno žgečkat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], čeprav naša se začne tako režat, ko jo požgečkam , je prav lušna  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] (to ma ziher po atiju je bil žgečkljiv do konca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image])




brigitaa -> RE: Jecljanje zaradi zgeckanja? (15.3.2007 9:56:49)

Draga moja, reci tašči naj ti pokaže nekaj primerov, ko se je to zgodilo, jaz če ne vidim ne verjamem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], kr neki. Saj ne bi rekla, da jo skoz ful žgečkaš. Mogoče je pa ljubosumna, ker tako uživata skupaj. Vse je mogoče[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




aisha_ -> RE: Jecljanje zaradi zgeckanja? (16.3.2007 16:09:56)

Saj je nena stalno ful zgeckam, tu pa tam jo malo pozgeckam, ko imama najinih "5 minut" v postelji in se cartljama. Po moje je res malo ljubosumna na najin tesen odnos, ampak saj sem ji vendar mama, moram se povedat, da se dojiva in je zato se bolj navezana name. Je tudi ze prisla ven, da je mala razvajena, da se zeli samo nosit. Halo? Kdaj pa jo naj razvajam, ce ne zdaj, ceprav za mene ni razvajanje, ce otroka cartam in nosim, ko bo enkrat vecja se itak vec ne bo hotla cartat, zdaj pa se moram izkoristit guzvo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. 
                                                                                                Lep pozdravcek




Naja30 -> RE: Jecljanje zaradi zgeckanja? (16.3.2007 19:38:21)

Meni je tudi to rekla tašča, ampak tako, da če otroka žgečkaš po podplatih, da lahko jeclja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ampak ker je moja tašča že tako polna nekih vraževerij, ji tudi tega ne verjamem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
No, nekje sem pa prebrala, nek pediater je svetoval, da naj otroke žgečkamo po podplatih, da bodo bolj migali in s tem razvijali gibanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Anonimen -> RE: Jecljanje zaradi zgeckanja? (16.3.2007 19:53:33)

Eh babe....
Men se vedno začne kolcat (ampak res fejst kolcat) kadar se na glas smejim. Jeclam pa ne... no razen včasih ko se mi kaj mudi povedat, pa se mi jezik zlomi.




eya -> RE: Jecljanje zaradi zgeckanja? (16.3.2007 20:32:22)

To je še ena od vraž... Da ne boste nehale male žgečkat, vsake toliko se je fajn malo prežgečkat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Anonimen -> RE: Jecljanje zaradi zgeckanja? (16.3.2007 20:35:54)

jaz nič ne verjamem tem vražam.
Je prav fletno jo požgečkat, ko se tako lepo  zasmeje in potem zmeraj pravi še daj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




majas -> RE: Jecljanje zaradi zgeckanja? (16.3.2007 22:22:40)

Saj je nena stalno ful zgeckam, tu pa tam jo malo pozgeckam, ko imama najinih "5 minut" v postelji in se cartljama. Po moje je res malo ljubosumna na najin tesen odnos, ampak saj sem ji vendar mama, moram se povedat, da se dojiva in je zato se bolj navezana name. Je tudi ze prisla ven, da je mala razvajena, da se zeli samo nosit. Halo? Kdaj pa jo naj razvajam, ce ne zdaj, ceprav za mene ni razvajanje, ce otroka cartam in nosim, ko bo enkrat vecja se itak vec ne bo hotla cartat, zdaj pa se moram izkoristit guzvo .


SE STIRINJAM VEŠ!!!
tudi meni je tast rekel da takih malih nesmem žgečkati ker se ne morejo branit. Pa saj ne žgečkam do onemoglosti ampak toliko da se mi nasmehne, stisne glavico skupaj in se smeje, ter komaj čaka ko ji govorim "biba leze biba gre kamor pride vse poje" Ima komaj 4M pa že točno ve ko to delam ker že tišči glavico skupaj in se smeji. Saj pa si čisto nežen




aisha_ -> RE: Jecljanje zaradi zgeckanja? (18.3.2007 10:34:36)

Jaz bom malo itak naprej zgeckala, pa lahko ona pravi kaj hoce, nekaj pa mora rect, drugace ni zdrava. Glede vsega je tak [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], jaz pa pri eni uhi not, pri drugi ven. Se mi zdi, da je na case to najboljsa resitev.
                                          Lepo mi bodite, in se enkrat hvala za odgovore.




Stran: [1]