naj mal zatežim in neki vprašam:) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan



Sporočilo


vesna fž -> naj mal zatežim in neki vprašam:) (7.10.2004 21:34:34)

sem grozn slabe volje:(.
Namreč ko sem rodila9nebesa sma z možekom kupila baby siter-varuško dala za njo 20.000 in je tri mesece delala ok,nato čez noč crkne in grem v trgovino in jo zamenjam za novo vse ok do...treh mesecev -si lahk zamislite po treh mesecih spet crkne-Ok mam smolo grem nazaj in mi jo spet zamenjajo in glej ga zlomka po treh mesecih spet crkneeee-znorela do konca:((.Naslednji dan ga nesem nazaj in zahtevam denar nazaj,ker je bil šef prijazen sem ga dobila brez problema.Jst vsa vesela:) šibam po novega Philipsovga ki sem si ga skos želela dala za njega 32.000 vzela najdražjega kar jih je bilo v trgovini z upanjem da je pač najboljši.PA ne spettttt po 14 dneh ga nesem nazaj ker me slišijo sosedje kaj se mi pogovarjamo:ups:.Spet dobim novega in danes tut ta crkno :((jst sem čist obupana klicala v trgovino da hočem nazaj svoj denar ker si bom kupla najcenejšga kar jih obstaja:zmeden:.

:zmeden:Zdaj pa vprašanje če kera ve ali mi je trgovina dolžna vrniti moj denar če ga zahtevam???


Upam da ne zamerte ampak sem tak žalostna,jezna,da bi lahk znorela.Človek da velik denarja za eno stvar ker misli da bo najboljša ampak vedno ni tako.

lep večer:) vesna




Teni_ -> naj mal zatežim in neki vprašam:) (7.10.2004 21:46:25)

Kolikor jaz vem, če imaš račun in je v garanciji, ti morajo izdelek ali zamenjati, ali pa vrniti denar.

Lp,
Mojca:rozica:




vesna fž -> naj mal zatežim in neki vprašam:) (7.10.2004 21:50:01)

:zmeden:a misliš,da če mi ga hočejo oni zamenjat in jst vztrajam za vrnitev denarja da ga bom dobila ????:zmeden:

lp




Lepa Ana -> naj mal zatežim in neki vprašam:) (7.10.2004 21:59:14)

Mislim, da lahko v trgovini zahtevaš vračilo denarja v 8 dneh, ne glede na razlog. Kasneje pa, če zadeva ni OK, dejansko komuniciraš (ti ali zate trgovina) s proizvajalcem. Ta ti je dolžan v garancijskem roku izdelek popraviti ali zamenjati, denar pa ti je dolžan vrniti le, če ti ne prvega ne drugega ne more zrihtati v doglednem času (ponavadi je to 45 dni, ne vem pa, če je to ravno določeno s kakšnim predpisom - zagotovo pa piše v garancijski izjavi). Vse ostalo je prijaznost trgovine!




lutka -> naj mal zatežim in neki vprašam:) (7.10.2004 21:59:49)

Samo en majhen nasvet.Obrni se na pisarno za varstvo potrošnikov,tam ti bodo vse povedali.Z možem sva tudi imela problem z neko trgovino in so me tako razjezili:hudicek:,da sem poklicala v pisarno in dobila kup koristnih informacij.Če ne rešiš sama ti lahko pomagajo oni.Poskusi:hudicek::hudicek:
lp




frutka_ -> naj mal zatežim in neki vprašam:) (7.10.2004 23:19:05)

Če si plačala z gotovino in nisi kupila na razprodaji potem bi denar morala dobiti nazaj. Vsaj po mojih informacijah!:bravo:






vesna fž -> naj mal zatežim in neki vprašam:) (7.10.2004 23:44:13)

ja sem preverla oba adapterja pa ne dela.Kar se tiče pa vtičnic je prej bil mali v drugi sobi kot je zdaj tak da mislim da ni to krivo.
Hvala vam za odgovore grema jutri ko se zbudima takoj tja in se boma zmenla kako in kaj seveda pa upam na denar,da si kupim čist drugega-spet.

lp pa vam sporočim kaj bom zrihtala:)




Jutra -> naj mal zatežim in neki vprašam:) (8.10.2004 7:30:34)

Jaz bi pa še tole dodala: v takšnih primerih, ko poteče 8 dnevni rok za pritožbo (vrnitev, zamenjavo izdelka), se še vedno lahko sklicuješ na "skrite napake" izdelka. Če reklamacijo urejaš pisno, bodo trgovci takoj bolj resno jemali tvoj primer, ker postanejo zakonsko vezani na določene roke in "pravila igre".

Pa uspešno reševanje problema.
LP, Barbars:sloncek:




Stran: [1]