|
zoom zoom -> RE: Aprilčki in aprilčice 2007 (20.12.2007 21:48:16)
|
Taška30: sem že zdavnaj hotela zamenjat, pa najprej ni bilo časa, pa kaj je vmes prišlo, potem sem pa pozabila. Obljubim, da enkrat bom. je pa star 3 leta 2 meseca in 8 dni, ter malo manj kot 5 ur. Thumelina: dobra si ti šivilja. Hlače me pa res malo na NES spominjajo. Podobne sem jaz ful prenosila. Čežana: pomoje, da je naša sploh poskusit ne bi hotela, ker itak ni ne vem kakšen jedec sadja. Je bolj na zelenjavo mahnjena. Ji pa tudi jaz ne bi ped oči dala, ampak bi ji najprej dala drugo hrano in nato mogoče kot posladek, ki bi skrito čakal v kuhinji. Nakupi: jaz jih obožujem, kar se seveda potem pozna tudi v denarnici. Sovražim pa kupovat cunje in čevlje zame. Posledica tega je, da imam včasih oblečen tudi 10 ali več let star pulover. HRano, igrače, obleke za otroke,... to pa ful rada. Obarvana krema: me zanima, ker je nisem nikoli prej uporabljala, zdej so se mi pa ful mozolji nareili in bo nekaj treba naredit, ker se ful vidijo. Sem si kupila obarvano kremo ala puder varianta in me sedaj zanima a si ga dam gor po kremi za obraz ali je to že itak kot krema. Upam, da me razumete. Pa če katera obvlada ličenje, se priporočam za inštrukcije. Kar se make upa tiče sem totalni laik. Tko zdej grem pa zares spat. Je ura že skoraj 10.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|