Dermatolog (Celje) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda



Sporočilo


žanek -> Dermatolog (Celje) (17.4.2007 15:51:25)

Naročena sem pri dermatologinji Suzani Hudej dr. med. Zanimajo me vaše izkušnje pri njej (če jo katera pozna).
Ali mogoče katera ve, kje se nahaja njena ordinacija (vem samo, da je na levstikovi ulici [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image])?




Anonimen -> RE: Dermatolog (Celje) (17.4.2007 17:54:34)

Ja to je tam, ko je tista picerija al neki takega marco polo.
Če greš od avtobusne proti zdravstvenemu domu na levi strani.
Ja že kar nekaj let nazaj, sem mamo od mojega tja vozila, imela je luskavico, kar uredu zdravnica. Ima privatno in je kar uspešna, pa čakat ni treba tko dolgo.




Jančika_ -> RE: Dermatolog (Celje) (17.4.2007 19:46:54)

Ne, se je preselila. Ordinacijo ima nasproti Top Fita, v stavbi bivše Metke al kaj je že bilo tisto. Razen če se je pred zelo kratkim preselila nazaj na Levstikovo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]?.

Sem njena pacientka in nimam pripomb, edino da se v čakalnici za moje pojme preveč čaka. Kakšno uro recimo, kljub temu, da si naročen na uro. Drugače mi je pa všeč.




Jančika_ -> RE: Dermatolog (Celje) (17.4.2007 19:48:51)

No, v imeniku je še vedno na Levstikovi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Škoda, da nisem prej tega videla, ker sem šla mimo Top Fita in bi pogledala.




Jančika_ -> RE: Dermatolog (Celje) (20.4.2007 20:06:52)

Danes sem šla mimo Top Fita in zgleda, da ima Hudejeva vendarle ambulanto tam nasproti, v stavbi Metke, vsaj tabla je na zidu.




M_A_J_A -> RE: Dermatolog (Celje) (20.4.2007 23:03:50)

Vse najboljše žanek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]

Mene 5.5. ni za 12.5. si pa zaradi prejšnjih dveh fešt ne upam rečt, da pridem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image].
Vedno pride kaj vmes, ko bi jaz rada večer za sprostitev[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Eh, saj ni tako hudo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

V glavnem fešta bi se mi prilegla, pa tudi jaz bi vas rada malo počastila, saj imam tudi jaz r.d., pa še zadnji izpit mi je ustel spičit. Tako da razlogov za zabavo imam dovolj, zdaj me pa skrbi samo še stanje na domači fronti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

V glavnem upam, da se vidimo!

Lahko noč!

Maja






M_A_J_A -> RE: Dermatolog (Celje) (20.4.2007 23:09:25)

Upsssss mal sem se zmotila![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]




Stran: [1]