hormoni (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> hormoni (23.4.2007 13:39:50)

Vem da ni prava tema za ta forum, verjetno pa je najbolj bran. Upam da mi boste pomagale. Skozi sem dala že dve nosečnosti in imam dve prekrasni punčki. Hormoni pa so naredili svoje. Po obrazu imam zelo močno pigmentacijo in ne vem kako bi jo odpravila. Pri kozmetičarki sem pustila že nekaj denarja in ni dosti boljše. Tudi z laserjem sem že provala, pa je blo še slabše. Če pozna katere kakšno dobro kremo in mi lahko kaj svetuje, bi ji bila zelo hvaležna.

Mina1 -> RE: hormoni (23.4.2007 13:43:22)

Mislim, da po lekarnah obstajajo neke kreme za odpravo flekov, pegic in podobnega z obraza oz. telesa, vsaj delno. Si v lekarni ali Sanolaborju že vprašala?

Jaz imam poleti ful veliko pegic, pa mi je to izredno lepo.

Taula -> RE: hormoni (23.4.2007 13:44:42)

Jaz imam eno kremo, sem jo kulpila v lekarni lani. Stala je okoli 3 tisoš sit. Na začetku ti poveča fleke, pol pa počasi izginejo. Ime se pa ne spomnem.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Lahko ti jutri povem ko pogledam doma.

tanikaa -> RE: hormoni (23.4.2007 13:45:10)

Jaz tudi hodim na laser, pa so rezultati že fejst vidni. Mene je moja kozmetičarka opozorila, da nikakor po laserju ne smem na sonce in obvezno se moram mazat z kremo za sončenje. Ker v nasprotnem primeru rezultatov ni. Oz. zna se zgoditi, da so fleki še večji in izrazitejši. Poleg tega pa tudi ne smeš uporabljat katerekoli kreme.

Anonimen -> RE: hormoni (25.4.2007 8:23:39)

Bi te lepo prosila, če lahko pogledaš za ime kreme.

muška -> RE: hormoni (25.4.2007 9:19:38)

Si že obiskala dermatologa? menim, da bi bila to najboljša rešitev.

Stran: [1]