Kam na Krk? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


saraja -> Kam na Krk? (26.4.2007 9:35:50)

Pozdravljeni!!

Letos gremo kot družina prvič na dopust. Premišljevali smo, da bi vzeli apartma na Krku. Pridružili se nam bodo še od mojega fanta brat in njegova družina, imata enega otroka, ki je star 3,5 leta. KAj nam svetujete? ALi naj počitnikujemo na Krku in kje natančno, ali je še kje kaka primerna destinacija za male otroke? Ne bi radi se daleč vozili, rada pa bi tudi, da bi bila plaža blizu hiške.
Naj povem, da na Krku še sploh nisem bila.
Prosim za vaše nasvete!

Saraja




Nončika -> RE: Kam na Krk? (4.5.2007 9:35:56)

Predlagam ti Njivice. Mi smo bili že večkrat. Apartmaje najdeš na netu, plaža je z drobnimi kamenčki. Naša mala je uživala in od brata mala dva tudi. Tudi mesto je dokaj lepo, v bližini se nahajaj lunapark.

KrK kot mesto je sicer lepo ampak polno skal, Baška pa full zasedena in dokaj draga.

Želim vam lep dopust in sporoči kako in kje ste dopustovali.

lp, klarika




Capyka -> RE: Kam na Krk? (19.5.2007 23:00:49)

Pozdravljena,

mi2 sva bila že velikokrat v Njivicah, je prav luštno, dokler ni gužve. Plaža pa ni vsepovsod primerna za majhne otročke.
Letos gremo v Baško, je izjemno lepa in primerna plaža za male [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Pa glede na to, da je Krk otok, je tudi morje izjemno čisto. Krk rula![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Lp
capy




saraja -> RE: Kam na Krk? (20.5.2007 9:01:16)

Hojla,


odločili smo se pa takole: ker smo preveč dolgo iskali smo ostali brez kakšnega prostega apartmaja na Krku v naši sezoni, no, potem sem pa po internetu našla še en zelo lep apartma, ki pa je v Klimnu, sicer ne vem kako je tam, saj upam, da se bomo imeli lepo. Bomo pa šli malo naokrog pogledat, kakšno drugo destinacijo, ki si jo bomo pa za drugo leto nagledali.

Lepo se imejte vsi, dijo




Stran: [1]