|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pikica Alina
4.6.2007 8:32:49   
žabica 24
Super novice! Bravo mala borka Alinam samo tako naprej!!! user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj pa lahko samo zaželim da pride čimprej domov!

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Pikica Alina
4.6.2007 11:57:17   
alja01
Držimo pesti za malo borko Alinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

_____________________________

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

(odgovor članu žabica 24)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Pikica Alina
4.6.2007 12:06:03   
mojčca
Alina, res si borka user posted image user posted image user posted image . Mamica in ati, vama pa predvsem želim, da čimhitreje dočakata dan, ko se boste vsi skupaj pocrkljali doma.

_____________________________

**************************************
Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

**************************************

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Pikica Alina
4.6.2007 13:39:54   
biba 78
Hvala vsem za lepe želje. Komaj čakam ta dan, ko bo Alina prišla domov in bo samo še najina. Upam, da bo čimprej.

Lp

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Pikica Alina
4.6.2007 16:34:09   
biba 78
Lepo pozdravljene mamice, imam še eno vprašanje glede oblačilc za te naše male pikije. In sicer me zanima, kakšno konfekcijsko številko potrebujejo. Verjetno 50 a ne? In kje tako mala oblačilca dobit, ker se mi zdi, da imajo vsepovsod od 56 naprej. Rada bi ji nabavla nekaj stvari, pa ne vem, kakšno številko kupit. Doma že imam veliko stvari, ki sem jih dobila, ampak vseeno hočem nekaj novih stvari za mojo pupo. Kaj mi svetujete? 

Lp

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Pikica Alina
4.6.2007 21:02:30   
Pinokio
Naši je 50 št. še zdaj čisto prevelika, predvsem pa preširoka in imam občutek, da ji ni toplo... pa smo kupili pol ko sem prišla domov nekaj št. 44. v H&M in v Avstriji v trgovini Kik.

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Pikica Alina
5.6.2007 13:35:55   
biba 78
Pozdravček, a potem obstaja št 44 tudi, jaz sem mislila, da je 48 ali 50 najmanjša. Joj kak je to malo. Pa verjetno ne rabim pretiravat z nakupi teh malih cotkic, ker jih tako hitro prerastejo, a ne? Joj, komaj čakam, da jo bom preoblačla in rihtala. Če je vse tak lubano za te pikije male. user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Pikica Alina
6.6.2007 12:30:43   
Afnica
Biba, če prav razumem je Alina še vedno v MB na EINT??
 
Potem je soseda od Lana in Lane, mojih dveh junakov. V isti sobi vem, da nismo, ker nimamo Aline zraven. Je pa potem najbrž v sosednji sobi. user posted image  Moj Lan je tudi srečnež, same dekline ima okrog sebe. user posted image
 
No, dvojčka sta bila rojena v 32. tednu. V bolnici sem tudi bila zaradi težke preeklampsije. Ampak porod sta začela sama dva. user posted image
 
Lana je imela 1140g, Lan 1750g. Oba sta sicer zadihala sama, ampak so ju po 30ih urah priklopili na respirator, da se nista preveč matrala. Lani so odklopili po 2 dneh, Lanu po 3. Lana je imela težave s prebavo, Lan tudi neke manjše krvavitve, ki so se hvala bogu ustavile in bile minimalne. Oba sta imela zlatenico, staknila sta infekcijo, Lana tudi neko bakterijo.
 
Prvih nekaj dni sem bila res čisto na tleh. Ubogi otroci na vseh tistih cevkah, iglicah... Kar boli, ko jih gledaš. Ko so ju prestavili iz porodnišnice na otroški oddelek, ker sta potrebovala pomoč pri dihanju, sem jaz jokala tako, da ne znam opisat. Naslednji dan gledat nisem mogla.
 
Ampak ko vidiš vsakodnevni napredek...pa čeprav je napredek le nekaj gramov...ti daje neko upanje.
 
No, danes sta Lan in Lana stara 24 dni, Lan je včeraj dosegel 1920g, Lana 1300g. Kar se tiče njega, bi me lahko že sprejeli za odhod domov. Ampak čakamo, da še ona pridobi na teži.
 
Lepo jih je gledat kako napredujejo. En dan brez respiratorja, pol prideš en dan- brez brkice. Pol ga lahko pocartlaš. Pol brez kablčkov...brez infuzije, brez antibiotikov... In si res vedno bližje odhodu domov!!
 
Tebi želim veliko poguma, moči... Alini pa seveda veliiiikoooo zdravja!



_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Pikica Alina
6.6.2007 18:14:47   
žabica 24
Cotke imajo vse od št. 42! No mi smo jih kupovali v C&A v Avstriji, v Gracu. Je pa res to malo št hitro prerasla, no samo se je rodila z 42cm, tako da jih bo Alina verjetno dlje nosila, odvisno koliko bo velika ko bo šla domov. No 46 ji je bila pa do 3. meseca prav - od začetka 2x zavihani rokavčki, na koncu pa tako kot mora bit.

Upam da jo boš lahko hitro previjala in preobčlačila in nasploh rihtala user posted image   Naj se čim prej vrne domov!!! No enalko velja tudi za Lano in Lana!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Pikica Alina
6.6.2007 21:27:25   
BARBARA R.
Pzdravljena! Lepo, da so stvari tako daleč, da si začela razmišljati tudi o perilu. Mi smo dobili v Avstriji od št. 46, v trgovini Chicco pa imajo od št. 42. Res so cene v Ljubljanskem Chiccu zasoljene, a jaz sem si (mu) privoščila dva bodija, tako da ni kazal golih ramen. Je pa res kar pravi Pikolina. Tudi, ko je bil velik že 50 cm, so mu bile žabice št. 46, mnogo preširoke. Jaz sem ga še do nedavnega imela vsega polepljenega z lepilnim trakom (kot na intenzivni ). Je pa še vedno zelo zmrznjen, tako da ne računaj na kakšna prav poletna oblačila. Našemu borcu še vedno najbolj ustreza če je oblečen kot eskim. Dvojne žabice, tri majice, copatke in še v majhno odejo zavit. Ko spi pa z dvema odejicama pokrit.
 
Uspešno in mnogo energije VAM želim še naprej!

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Pikica Alina
7.6.2007 9:29:42   
Felicity
Bravo Alina, kar tako naprej!!!user posted image user posted image user posted image  Super!user posted image
Vse dobro vam želim!user posted image

Pa tudi dvojčkoma Lani in Lanu vse dobro!!!user posted image user posted image

Da bi le kmalu vsi šli domov in uživali skupaj!user posted image

(odgovor članu BARBARA R.)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Pikica Alina
7.6.2007 14:50:02   
biba 78
Pozdravljena Afnica, če se ne motim, smo se že mi nekaj malega pogovarjali v bolnici in sicer mislim da kar hitro po tistem, ko sta bila tvoja otročička sprejeta  na EINT. Ja Alina je še kar v bolnici in je v čisto zadnji sobici na koncu hodnika, zraven je še punčka Lara. Sem vesela, da sta tvoja otročka dobro. Mojo pupiko pa tudi intenzivno pripravljajo na to, da ji čimprej odklopijo respirator. Zdaj jo ful filajo z mlekecom, da bo čimprej dosegla 1500g, zdaj jih ima 1360g, izvidi so veliko boljši, tako, da upam, da bo kmalu začela sama dihat. Potem pa še samo na teži pridobi in če bo vse vredu, kar srčno upam, da bo, pa bomo šli domov. Isto želim tebi in tvojima sončkoma, drugače pa se še kaj srečamo v bolnici.

Lp

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Pikica Alina
8.6.2007 21:45:20   
nina64
biba 78 pozdravljena in user posted image  za malo Alino. Boš videla takoj ko bo še malo pridobila na teži tud respiratorja ne bo več rabila. Vsaj pri nas je bilo tako in želim tudi vam isto.
Kar se pa tiče malih oblekic, ji kupi nekaj stvari št. 44. Naš je imel nekaj čez 2 kg ko smo šli domov in je v teh malih cotkah zgledal prav srčkano, vse kar je bilo večje je bilo še preveliko. Takšne male stvari boš najdla v H&M - pojdi večkrat pogledat ker kar najprej dobivajo zraven stvari. V MB na Svetozarevski ulici pa imaš trgovino za nosečnice in otročke MAMI - tukaj boš tudi dobila št. 44, zelo lepe stvari.
Veliko lepih trenutkov z vajino Alino in da pride čimprej domov.   

_____________________________

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Pikica Alina
10.6.2007 23:55:57   
* Mateja *
Ojla! Biba, V TEJ TRGOVINI BOŠ GOTOVO DOBILA LUŠNE STVARI ZA NEDONOŠENČKE, SAJ ČE SE NE MOTIM JE LASTNICA TUDI IMELA NEDONOŠENČKA, ZATO VE, KAJ RABIJO TI DROBIŽKI!!

Ojej te črke, se opravičujem, zgleda da je tamali kaj tipkal.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Pikica Alina
13.6.2007 10:57:05   
biba 78
Pozdravček, imam veselo novico in sicer naša pikica že od nedelje diha sama, brez respiratorja.user posted image user posted image user posted image  Sicer še ji pomagajo s kisikom s pomočjo brčic, ampak je že to velik napredek, da se trudi sama dihat. Ne morem opisat, kako sem vesela. Prestavljena je že tudi v sobico, ki je že bližje vratom, tako, da zdaj pa res srčno upam, da bomo počasi šli domov. Komaj čakam.......

Lp

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Pikica Alina
13.6.2007 11:07:02   
Anonimen
o super bravo mala Alinauser posted image user posted image user posted image user posted image prava borka.....uspelo ji bouser posted image
srečno vsem vam pa da se čimprej crkljate skupaj!!!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil škorpijonček -- 13.6.2007 11:17:25 >

(odgovor članu biba 78)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Pikica Alina
13.6.2007 11:16:07   
Felicity
user posted image user posted image user posted image  Super novica!user posted image user posted image user posted image Bravo Alina!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Pikica Alina
13.6.2007 16:41:51   
Janeja
user posted image Bravo Alina, kar tako naprej. user posted image

Še malo pa boste skupaj doma.



(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Pikica Alina
13.6.2007 16:47:36   
madela
Bravo mala Alina user posted image  le tako naprej user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Pikica Alina
15.6.2007 13:29:14   
najci
Pa to je fantastično!!! Super Alina!
To, da je prišla do brčic je ogromen napredek, in to tako hitro! Kako dolgo je bila na respiratorju? Koliko tedenska pa je zdaj? IN koliko ima sedaj kisika na brčicah?
Ma super, čisto sem navdušena! user posted image

Glede oblekic pa ti še jaz povem svoje izkušnje pri naši Vesni: zdi se mi, da smo imeli 44 in 50 številke celo večnost, ker je na začetku tako počasi rastla, potem pa smo 56 kar preskočili, ker se je naenkrat potegnila. Za kakšen teden, dva smo pristali na 62 oz. pri večini oblekic kar na 68 in tu smo še danes - se mi zdi, da se je spet malo ustavilo! Verjetno pa je to od otroka do otroka različno. Ampak mislim, da ti bo 50 št. sigurno najbolj prišla prav, vsaj prve mesece. 56 št. je za te 45 cm velike pikije, ko pridejo domov, res ogromna, so pa tako luštni v ne preveč prevelikih oblekicah.

Naj Alina pridno papa in stiskam pesti, da boste kmalu skupaj dneve in noči.
A so ti jo že dali kaj v naročje? 

_____________________________

Naš zakladek se je rodil 4 mesece prezgodaj, zdaj pa nas vsak dan znova razveseljuje s svojimi nasmeški.
http://picasaweb.google.com/nadja.pogacar/Vesna

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Pikica Alina
15.6.2007 13:50:46   
emaa
Superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu najci)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Pikica Alina
17.6.2007 0:06:52   
* Mateja *
O barvo!!!!! Par dni nič ne pokukam in je že Alina na pol poti proti domu!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Pikica Alina
18.6.2007 12:19:03   
žabica 24
Super kako krasna novica!!! user posted image user posted image user posted image

Še malo pa se boste doma cartali! Samo tako naprej Alina!!!

(odgovor članu žabica 24)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Pikica Alina
18.6.2007 18:41:14   
biba 78
Pozdravček, še ena dobra novička, naša pikica je že v topli posteljci in sva se v petek prvič cartkali. Jaz sem jokala kot dež, ona pa je pančkala in pridno dihala. Kako lep občutek, se ne da opisat, ko po vsem tem času, po vseh teh skrbeh končno dobiš v naročje svojega sončka. Drugače lepo pridobiva na teži, sicer malo bolj počasi, ima 1450g, pridno vleče dudico in že veliko joka. Sploh ko je lačna, naredi tako paniko, da jo morajo najprej pomirit z glukozo, da zdrži do  hranjenja. Pač še vedno hoče bit v središču pozornosti...user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu žabica 24)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Pikica Alina
19.6.2007 9:59:31   
Ancy
user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo mala Alina. Še malo pa boste skupaj doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 nenavadnih značilnosti novorojenčkov
Preverite seznam desetih najbolj čudnih značilnosti novorojenčka, zaradi katerih pa vam kljub njihovi čudnosti ni treba ...
Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?