nana35 -> RE: Januarčice (24.9.2007 17:40:22)
|
No,danes sem obiskala mojega prijaznega ginekologa glede tistih občasnih izcedkov za katere sem pisala.Pravi,da je vse lepo videti,da nobene krvavitve ne vidi in res sem vesela,ker se potrudi. Naredil mi je slikico obrazka in to zelo lepo,tudi na 3D uz me je priklopil,pa je želel narediti 3D slikico pa ni hotela iz aparata oz. printerja.Nekaj se zatika (tako mu je pojasnila sestra)pa žal imam črnobelo slikico in je res zelo razločna.Tudi na 3D je bilo čudovito videti uho,pa laske, obrv,nosek,usta in bradico.Sem zelo zadovoljna z njim in imam srečo,da imam takega ginekologa, saj drugi računajo za tako zadevo kar nekaj,moj pa vedno naredi vsak dodaten UZ zastonj. Sedaj ko vem,da ni nič narobe,pa me začuda nič ne tišči,pika...Morda je to tudi kaj psihične narave,kaj pa vem.No,upam da bo vnaprej vse ok in tudi pri vas.Lepo bodite in se javim,če bo kaj novega.LP Pa še to:Tehta že 913g in je v 12 dneh zrasel in se zredil kar precej.Velik je po PDP (po UZ ) 1.1.08(za 25t in 6dni),ampak naj ostane kar tisti datum,ker se to vedno kaj spreminja,to sem napisala samo za informacijo,da vam povem.Lahko pa mi PDP popraviš na 13.1.,ker tako imam po menstruaciji izračunano,ne po UZ,ker ta ni nikoli enak. Zdaj pa res,lepo bodite!!
|
|
|
|