nana35 -> RE: Januarčice (9.10.2007 21:47:20)
|
Pozdravljene! Jaz se na te načine poroda,na Ultivo,Tens ipd.sploh ne razumem,edino kar vem je to,kaj je epiduralna a.Nikoli se nisem kaj posebaj zanimala in brala o tem. Bomo pa videli,kako je z mojo posteljico zdaj,ker imam 16.10.pregled pri gin.in če bi se mi dvignila potem bi se tudi jaz zanimala za kakšno "tehniko" poroda,če pa se mi ne bo dvignila (v kar sem skoraj prepričana)pa mi druga tako ne preostane kot CR. Mojega otročka čutim močneje v zgornjem delu trebuha,v spodnjem pa manj,kot da bi zgoraj brcal z nogicami,spodaj pa bi lahko bile rokice.Tako si jaz predstavljam,da bi lahko bilo.Tudi danes je kar aktiven,le da sem jaz danes več v gibanju in takrat nisem pozorna. Urssyy,sem vesela zate in držim pesti,da se res zgodi vse to v kar upaš in si želiš. Nobena mi ni odgovorila glede sladkorja,sem spraševala,če ti ta test za sladk. naredijo obvezno ali samo določenim nosečnicam.Meni namreč niso,pa tudi omenili mi niso in me zanima,če naj to omenim ginekologu pri tem pregledu. Upam,da mi bo naredil UZ,saj bi bilo fajn,če bo pregledal,kako laži posteljica.Vseeno sem mnenja,da mi bo in da bom videla mojega fantka,ki se ga že močno veselim.Ali naj omenim sestri zaradi porodniške ali imam še čas do naslednjega pregleda?Ali mi bo sama rekla kaj v vezi s tem?Bojim se,da bom pozabila,saj imam vedno toliko vprašanj,potem pa skoraj vse pozabim. Lep pozdrav,N.
|
|
|
|