s u g a r -> RE: Majčice 2007 (1.10.2007 22:09:22)
|
Kemija v takšni ali drugačni obliki tudi meni ne diši preveč. Razne potrebne vitamine in minerale pridobivam raje z zdravo in uravnoteženo prehrano. punce HL ni KEMIJA . Je HRANA. Kje pa ma kaka solata tok vitaminov da bi jih dobil dost. A una k na "domačem" vrtu zrase, k naš sosed vztrajno sadje šprica, pa k je zemlja čist izčrpana? OK jih sama dela. kul. Ka pa pudingi, pa une bz juhe v vrečkah, pa instant kave, pa pana cote, pa tiramisu, pa šlag pene, pa uni pudingi čoko-vanilija varianta, pa kaj še ma miljavžnt stvari k jih dnevno folk uporabla, k dans je treba vse neki na hitr pa takoj (mikrovalovka pa krožnik in dragi kosilo je na mizi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]). Tak je lajf jz sem pa hepi k vem da mam zdrav obrok, k je ja pač v obliki prahu (itak mislte fitnes varianta - no pa je nažalost daleč od tega) in tega lahko jejo tudi otroci in ga tudi jejo pa še alergije pozdravjo, pa se zredijo, pa so manj hiperaktivni, pa shujšajo - k otroka ne smeš dat na dieto. Mislm ne vem tok je enih dejstev, da sam če mal na net pogledate npr. tuje page, pa sej se v 27 letih nekaj že nabere - noben ni še zarad tega umru. Je pa od premastne in hitre hrane že marsikdo. Sicer pa itak to so nardil zato da ne funkcionira. Pa sej je bz.....
|
|
|
|